Neler Yeni

Laptop Önerisi ve ne zaman almam gerektiği

Ne zaman alayım

• Oy kullanan toplam üye
    11
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
Öncelikle en az peşin fiyatına 6 taksit yapabileceğim(hepsiburada olursa daha iyi 9 taksit)bir laptop arıyorum.
Bu ay sonu almayı düşünüyorum sizce kasımda fiyatlar düşer mi yoksa bu ay halledeyim mi?
40-45 bin arası olursa iyi olur ama 50 ye kadar çıkabilirim.
Aradığım özellikler:
Fan sesinin düşük olması(okulda falan kullanırken oyunlar için değil)
Yanımda sürekli taşıyacağım için hafif olması daha iyi olur
Oyunlarda sorun çıkarmayacak.
Malzeme kalitesi iyi olursa daha iyi olur.
Ram ve ssd düşük olursa sorun olmaz yükseltilebilir onlar.
En az 3-4 yıl beni idare edebilmesi.
Düşündüğüm şu an

Son düzenleme:

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Qwerty1029384756

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Vedat Kahraman
"Oyunlarda sorun çıkarmayacak" ve "fan sesi düşük olsun" ifadeleri birbiriyle çelişiyor hocam. Bir oyuncu laptopu boşta bile ısınır, işlemci ekran kartı çok güç çekiyor, premium laptoplarda bile böyle. Tavsiyem eğer sessiz olması ve batarya senin için çok önemliyse Macbook ya da Huawei Matebook vb. cihazlar bak. Eğer aşırı olmadığı sürece fan sesini ve biraz ısınmasını sorun etmem diyorsan oyuncu laptopu düşünülebilir. Ek olarak ben de senin gibi düşünüyordum bence yazılımı ile fan hızı ayarlanabilen bir model alabilirsin, ben ROG Strix aldım o yüzden ve şu an memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Oyunlarda sorun çıkarmayacak" ve "fan sesi düşük olsun" ifadeleri birbiriyle çelişiyor hocam. Bir oyuncu laptopu boşta bile ısınır, işlemci ekran kartı çok güç çekiyor, premium laptoplarda bile böyle. Tavsiyem eğer sessiz olması ve batarya senin için çok önemliyse Macbook ya da Huawei Matebook vb. cihazlar bak. Eğer aşırı olmadığı sürece fan sesini ve biraz ısınmasını sorun etmem diyorsan oyuncu laptopu düşünülebilir. Ek olarak ben de senin gibi düşünüyordum bence yazılımı ile fan hızı ayarlanabilen bir model alabilirsin, ben ROG Strix aldım o yüzden ve şu an memnunum.
Hocam fan sesi oyun oynarken değil zaten okulda düşük olması yeterli.Dıs ortamlarda bağırmasın yeter fan sesi zaten her türlü çıkan bişey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rog strixin hangi modeli

Hermitus

80+ Bronze
Hocam fan sesi oyun oynarken değil zaten okulda düşük olması yeterli.Dıs ortamlarda bağırmasın yeter fan sesi zaten her türlü çıkan bişey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rog strixin hangi modeli
alacağınız normal bir laptop monster falan değilse zaten boşta çok ses çıkarmaz merak etmeyin. laptoplar bu aralar fena zamlandı okul açılmasıyla bir talep patlaması oldu bekle veya bekleme diyemiyorum piyasa çok değişken.

Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alacağınız normal bir laptop monster falan değilse zaten boşta çok ses çıkarmaz merak etmeyin. laptoplar bu aralar fena zamlandı okul açılmasıyla bir talep patlaması oldu bekle veya bekleme diyemiyorum piyasa çok değişken.
Önereceğiniz bir model var mı?

Hermitus

80+ Bronze

Hermitus

80+ Bronze
Victus hep bende bir soru işareti kendinizce + ve - yönlerini söyler misiniz
f/p olması en büyük artısı mesela 14700hx gibi bir işlemcili laptopu 43 bine asla bulamazsınız ama victus size bunu sunar. keza 50 bin altı 4070 bulamazsınız gene victus da bulabilirsiniz. eksi yönü ekran gecikmesi 25 ms sanırım bir de ekran renk gamutu kötü 62.5 srgb.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Qwerty1029384756
f/p olması en büyük artısı mesela 14700hx gibi bir işlemcili laptopu 43 bine asla bulamazsınız ama victus size bunu sunar. keza 50 bin altı 4070 bulamazsınız gene victus da bulabilirsiniz. eksi yönü ekran gecikmesi 25 ms sanırım bir de ekran renk gamutu kötü 62.5 srgb.
Watt limitli olmasıda kötü bir yanı. Eksik bilgi vermeyin.

Hermitus

80+ Bronze
Top Bottom