Selam arkadaşlar başlığımda da belirtmiş olduğum gibi ASUS 542UR i5 7.nesil bir sistem var overclock yapmak istiyorum fakat laptoplarda ne kadar sağılıklı olur bilmiyorum sizce yapmak doğru olur yardımcı olursanız sevinirim.
Laptop'a laptop yapmak zararına olur. 700 TL'lik bir soğutucu ile OC sorun yaratabilir.Selam arkadaşlar başlığımda da belirtmiş olduğum gibi ASUS 542UR i5 7.nesil bir sistem var overclock yapmak istiyorum fakat laptoplarda ne kadar sağılıklı olur bilmiyorum sizce yapmak doğru olur yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeşim Antartikada yaşamadığın sürece laptopa oc yapan adam delidir.Normal haliyle işlemci 96dereceye çıkıyor bide oc yaparsan yanar. sakın yapmaSelam arkadaşlar başlığımda da belirtmiş olduğum gibi ASUS 542UR i5 7.nesil bir sistem var overclock yapmak istiyorum fakat laptoplarda ne kadar sağılıklı olur bilmiyorum sizce yapmak doğru olur yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkür ederimover clock yapmak bir tür risk gibi amma batar amma çıkar bu zamana kadar hiç denk gelmedi o.c lu laptop zaten laptoplar aşırı ısınıyor malesef over clockla bence çöp olacaktır.
Hocam tam net bilgim yoktu teşekkür ederimKardeşim Antartikada yaşamadığın sürece laptopa oc yapan adam delidir.Normal haliyle işlemci 96dereceye çıkıyor bide oc yaparsan yanar. sakın yapma
Tamam Hocam çok teşekkürlerMerhaba MSİ laptoplarda ki gibi bir soğutma sistemin varsa yapabilirsin ama çok fazla riskli zaten laptoplar fazla ısınan bir bilgisayar türü yapman bence sağlıklı değil zaten laptopta oc yaptım kullanıyorum diyen bir kişiyi daha duymadım.
Teşekkür ederimLaptop'a laptop yapmak zararına olur. 700 TL'lik bir soğutucu ile OC sorun yaratabilir.
ortalık Duman altı haklısınİşlemciyi yakmak istiyorsanız neden olmasınŞaka bir yana Laptopunuza OC yaparsanız normalde oyunda 80 derece olan işlemciye OC yaparsanız ne olacağını siz de tahmin edebiliyorsunuzdur.