Neler Yeni

Laptop pilsiz kullanılırsa yavaşlar mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Basri
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarımı pilsiz kullanıyorum ve gün geçtikçe performans kaybetmeye başladı batarya ile ilgisi olabilir mi masaüstü bilgisayar gibi adaptöre bağlı kullanıyorum

memoliady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
mehmet adıyman
kardeşim iyi yapyırorsun bataryana zarar vermiyorsun en azından ben hep sarjda oynadım bataryam gitti yani perfonmans etkilemez ha batarya var iken ha yo iken

umarım yardımcı olabilmişimdir

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
Bataryayı çıkarmanı tavsiye etmem.Batarya laptoba gelen gücü kısıtlıyor.Voltaj dengesizliğin koruyor.Efer böyle devam ederseniz ankartiniz çöp olabilir. Sonra da PC yi en yakın hurdaciya verirsiniz. Şayet adaptör ankarttan çok daha ucuz.

Death Mark

80+ Bronze
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarımı pilsiz kullanıyorum ve gün geçtikçe performans kaybetmeye başladı batarya ile ilgisi olabilir mi masaüstü bilgisayar gibi adaptöre bağlı kullanıyorum
Tam tersiyken yaşarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Burak Enes Toklu
Bende böyle yapardım bir elektirik giti geldi bilgisayardan koku geldi. Yakmışım 😀😁

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Burak Enes Toklu
Takılı kalsın yoksa benim gibi olurusun knk.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Oyun oynanacaksa pile takılmadan oynanmaz zaten aşırı bir performans düşüşü olur. 5 yıllık laptopum 5 sene boyunca full prizde kullandım. Performans istiyorsan böyle kullanmak mantıklı sadece batarya ömrünü kısaltma tehlikesi var fakat benim dışarda batarya ile kullanma derdim olmadığı için dert etmedim.

Top Bottom