Neler Yeni

Laptop prize bağlıyken işlemci çok ısınıyor.

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Laptop prize bağlıyken işlemci çok ısınıyor. batarya ile kullanırken böyle bir sorun yaşamadım prizdeyken 99 u bile gördüm ki tek yaptığım şey minecraft, chrome vb uygulamaları açmak. bataryada iken dengeli modda kullanıyorum prizde iken performanstı dengeli yaptım fakat bir şey değişmedi. Cihazım: https://www.trendyol.com/lenovo/ide...118352&filterOverPriceListings=false&sav=true (ısınma esnasında cpu ve ram kullanımı düşük) alalı 1 hafta oldu.

YazılımKafa

80+ Silver
Laptop prize bağlıyken işlemci çok ısınıyor. batarya ile kullanırken böyle bir sorun yaşamadım prizdeyken 99 u bile gördüm ki tek yaptığım şey minecraft, chrome vb uygulamaları açmak. bataryada iken dengeli modda kullanıyorum prizde iken performanstı dengeli yaptım fakat bir şey değişmedi. Cihazım: https://www.trendyol.com/lenovo/ide...118352&filterOverPriceListings=false&sav=true (ısınma esnasında cpu ve ram kullanımı düşük) alalı 1 hafta oldu.
Laptoplar prize bağlıyken gerçek performansı verir. Şarjda değilken performansı düşük olur. Bu standart bir şey. Yanlış bir durum yok

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptoplar prize bağlıyken gerçek performansı verir. Şarjda değilken performansı düşük olur. Bu standart bir şey. Yanlış bir durum yok
bunu dengeleyemiyormuyuz? Göbeğim yanıyor. yatakta kullandığım için

YazılımKafa

80+ Silver
Laptop markasına göre değişir. Bazı markalarda sessiz mod var. O modda az ısınıyor genelde

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Laptop ne kadar taşınabilir olsa da vücut üstünde halı üstünde veya yatak üstünde kullanılabilecek bir araç değil zaten. isterseniz en ısınmayan laptobu alın hava deliklerini kapattığınız için boğulup ısınacaktır. Bir yükseltici araç kullanmanızı veya masada kullanmanızı tavsiye ederim.

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop ne kadar taşınabilir olsa da vücut üstünde halı üstünde veya yatak üstünde kullanılabilecek bir araç değil zaten. isterseniz en ısınmayan laptobu alın hava deliklerini kapattığınız için boğulup ısınacaktır. Bir yükseltici araç kullanmanızı veya masada kullanmanızı tavsiye ederim.
Yükseltici olarak ne kullanabilirim? Direkt olarak üzerime koyduğum için rahatsız etmemesi gerekiyor açıyı çok bozmadan.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Yükseltici olarak ne kullanabilirim? Direkt olarak üzerime koyduğum için rahatsız etmemesi gerekiyor açıyı çok bozmadan.
Yükseltici olarak ne kullanacağınız biraz hayal gücünüze kalmış ( ev tipi yükseltme için ) masa olabilir, küçük sehpa olabilir, 4 köşesine kitap koyabilirsiniz veya sadece ön köşesine koyabilirsiniz. Veya sırf bunun için yapılmış araçlar var uygun fiyatlı alabilirsiniz. Laptop soğutucular var uygun fiyatlı ( Dark Luna öneririm Fiyat performans ).

Oguz...

80+ Bronze
Yatakta kullanmak için masaları oluyor onlardan alıp birde altına yükseltmek için bir şey tamam işte oturarak kullamalık

Top Bottom