Crucial yazan ramin altında da soket var. Ramler üst üste gelecek şekilde alttaki sokete takacaksınız.
Çok teşekkür ederim deniyorum hemenAlıntıyı görüntüle
Kırmızıyla işaretlediğim yere takılacak
Fakat orda batarya var bir sikinti olmaz mi?Alıntıyı görüntüle
Kırmızıyla işaretlediğim yere takılacak
diğer ram gibi yukarıya dönük bir şekilde takılacak.Fakat orda batarya var bir sikinti olmaz mi?
şuan takılı olan RAMe biraz göz atsanız nasıl takmanız gerektiğini anlarsınız.Fakat orda batarya var bir sikinti olmaz mi?
Baktim ama diger bilgisayarlar da ram yerleri farkli ben batarya ile sikinti yasarim diye endişe ettimYouTube’dan bir video izle laptop ram nasıl takılır diye aratırsan çıkacaktır.eğer elin yatkın değilse bir bilgisayarcıya gidebilirsin.
laptop modeli nedirBaktim ama diger bilgisayarlar da ram yerleri farkli ben batarya ile sikinti yasarim diye endişe ettim
Bir sey soracağım yukarıya dogru mu takilacak yoksa batarya tarafina dogru mu?diğer ram gibi yukarıya dönük bir şekilde takılacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan takılı olan RAMe biraz göz atsanız nasıl takmanız gerektiğini anlarsınız.
Şuan takılı olan RAM ile aynı şekilde diğer slota takılacak o kadar. hiç korkmayın RAMi geçirdikten sonra biraz bastırın yandaki mandallar oturacak. Mission completed.
Casper excalibur g650laptop modeli nedir
Yukarıya doğru. Şu anki RAM nasıl takılı ise aynı şekilde boş slota takacaksın.Bir sey soracağım yukarıya dogru mu takilacak yoksa batarya tarafina dogru mu?
Casper excalibur g650
Batarya ya doğru değil yukarı doğru takılacak.Baktim ama diger bilgisayarlar da ram yerleri farkli ben batarya ile sikinti yasarim diye endişe ettim
Hmmm teşekkür ederim ben bataryaya dogru takacagimi sanıyordum bir de takmadan once mandalları kaldirmam gerekiyor değil mi? Pek deneyimli degilim deYukarıya doğru. Şu anki RAM nasıl takılı ise aynı şekilde boş slota takacaksın.
Batarya ya doğru değil yukarı doğru takılacak.