Neler Yeni

laptop renkler çok soluk

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan
arkadaşlar ben 3 gün önce bir laptop almıştım markası bu hp-15dw3014nt. bugün elime ulaştı windows kurulu bir şekilde geldi ekstra güncellemeler varmış onları yaptım bir iki uygulama indirdim. fakat renkler çok fazla soluktu youtube'da video izledim renkler normala göre çok fazla siyahımsı net değil 5 saattir uğraşıyorum yapmadığım şey kalmadı tüm özellikleri denedim ekran kartını güncelledim fakat bir çözüm bulamadım.format atsam düzelirmi? veya herangi bir çözümü varmı yada bu laptop bu şekilde solukmu

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
arkadaşlar ben 3 gün önce bir laptop almıştım markası bu hp-15dw3014nt. bugün elime ulaştı windows kurulu bir şekilde geldi ekstra güncellemeler varmış onları yaptım bir iki uygulama indirdim. fakat renkler çok fazla soluktu youtube'da video izledim renkler normala göre çok fazla siyahımsı net değil 5 saattir uğraşıyorum yapmadığım şey kalmadı tüm özellikleri denedim ekran kartını güncelledim fakat bir çözüm bulamadım.format atsam düzelirmi? veya herangi bir çözümü varmı yada bu laptop bu şekilde solukmu

ekran kartın ne

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
Cihazın panel tipi nedir? Belki önceden kullandığınız cihaz ile aynı değildir panel tipi.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Cihazın panel tipi nedir? Belki önceden kullandığınız cihaz ile aynı değildir panel tipi.
masaüstünde sağ tıkladığın zaman nvidia denetim masası diye bir yer var mı
Ekran kısmında ips yok, tn yok denmiş. Herhalde VA dır o zaman. TN olsa neyse de VA da renkler iyi olmalı diye düşünüyorum. Pc linki:

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
intel hd graphics ayarlarına girdim renk ayarlamaları yapılabiliyor fakat hiçbir işe yaramıyor hepsini denedim istediğim olmuyor

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
ben tam bilmiyorum panel tipini markası hp-15dw3014nt model
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartım intel hd graphics galiba çıkmıyor
knk o zaman masaüstünde sağ tıkla grafik özellikleri diye bir yer var ona tıkla sonra ekran seçeneğine tıkla sol tarafta renk ayarları diye bir yer var ona tıkla sonra gelişmiş ayarlar gel ve doygunluk kısmını 25 e fln getir

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
Ekran kısmında ips yok, tn yok denmiş. Herhalde VA dır o zaman. TN olsa neyse de VA da renkler iyi olmalı diye düşünüyorum. Pc linki:

Bir sitede tn panel diyor kafam karıştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan
h

hocam ürün bozukmu acaba çünkü renkler baya farkediyor çok soluk şuan çok bir şey yapmadım bilgisayara format atabilirim fakat daha kolay yolu yokmudur birtürlü çözemedim

Top Bottom