bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 313
Laptopun adaptörü hayvan gibi ısınıyor sıcak havaların etkisidir tabi ama elimi dokunduramiyorum soba gibi ısınıyor zararı var mi
Ben çok tınlamamıştım . Ayağımın yanındaki ara kabloya bağlıydı o anda render alıyordum bi patlatı ayağımı yaktı 1 ay sakat gezdimLaptopun adaptörü hayvan gibi ısınıyor sıcak havaların etkisidir tabi ama elimi dokunduramiyorum soba gibi ısınıyor zararı var mi
Laptop marka model ne?Ben çok tınlamamıştım . Ayağımın yanındaki ara kabloya bağlıydı o anda render alıyordum bi patlatı ayağımı yaktı 1 ay sakat gezdim
Hayıra alamet değil adaptör arızalandıysa değiştirmelisinLaptopun adaptörü hayvan gibi ısınıyor sıcak havaların etkisidir tabi ama elimi dokunduramiyorum soba gibi ısınıyor zararı var mi
Asus X515-ma 8gb modelLaptop marka model ne?
Asus rog strix g15Laptop marka model ne?
Laptopu 1.5 sene önce aldım asus rog strix g15 oyun oynarken bu kadar ısınıyor normalde de ısınıyor ama bu kadar değilHayıra alamet değil adaptör arızalandıysa değiştirmelisin
Dostum senin bataryanın ısınacak bir durumu yok ki zaten yüksek watt lı bir bataryası yok. Bozukmuş direkt.A
Asus X515-ma 8gb model
Ne oynadığına da bağlı yaz sıcaklarına da bağlı. Eğer oynadığın oyun agırsa daha çok ısınır. Bozuksa arkadaşınki gibi patlayabilir. Benim laptopunda bataryası ısınır. Aldığımda da ısınıyordu belki sen fark etmemişsindir. Sakın sıcakken soğutmak için buz falan koyma ya da soğuk tutmak için soğutucu şeyler koyma. Bozuk değilse ısınması normal hiçbir şey olmaz.Asus rog strix g15
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Laptopu 1.5 sene önce aldım asus rog strix g15 oyun oynarken bu kadar ısınıyor normalde de ısınıyor ama bu kadar değil
Bozuk mu değil mi nasıl anlayabilirim genellikle cs2 oynuyorum orta ayarlardaDostum senin bataryanın ısınacak bir durumu yok ki zaten yüksek watt lı bir bataryası yok. Bozukmuş direkt.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne oynadığına da bağlı yaz sıcaklarına da bağlı. Eğer oynadığın oyun agırsa daha çok ısınır. Bozuksa arkadaşınki gibi patlayabilir. Benim laptopunda bataryası ısınır. Aldığımda da ısınıyordu belki sen fark etmemişsindir. Sakın sıcakken soğutmak için buz falan koyma ya da soğuk tutmak için soğutucu şeyler koyma. Bozuk değilse ısınması normal hiçbir şey olmaz.
1.5 yıl önce ısınmıyor olma imkanı yok öncelikle. Her laptop bataryası ısınır. Cs go eskiden genellikle işlemci tabanlı bir oyundu ama artık ekran kartını da zorluyor. Bu da daha fazla elektrik kullanması demek. Bozuk olup olmadıgını anlaman zor. Bataryadan ciddi bir ses geliyor mu? Genelde çok ufak bir cızırtı olabilir de olmayabilirdi bunun dışında anormal bir ses yoksa daha az gereksinim isteyen oyunlara bak bataryanın ısınması cs2 deki gibiyse bozuk olabilir ama yine de kesin değil. Açmadan anlamak zor açmanı da önermem.Bozuk mu değil mi nasıl anlayabilirim genellikle cs2 oynuyorum orta ayarlarda
Ses yok ama aslında ilk aldığımda da bu kadar ısınıyorum hatta şöyle söyleyeyim kış aylarında bu kadar ısınmıyor şuan bizim oturduğumuz yer 30-35 derece onunda etkisi var hatta telefonu şarja takıyorum telefonda normalden fazla ısınıyor ya zaten pcyi bakima götürecem macun değiştirme ve temizleme için adaptorude götürsem anlarlar mi bozuk mu değil mi diye1.5 yıl önce ısınmıyor olma imkanı yok öncelikle. Her laptop bataryası ısınır. Cs go eskiden genellikle işlemci tabanlı bir oyundu ama artık ekran kartını da zorluyor. Bu da daha fazla elektrik kullanması demek. Bozuk olup olmadıgını anlaman zor. Bataryadan ciddi bir ses geliyor mu? Genelde çok ufak bir cızırtı olabilir de olmayabilirdi bunun dışında anormal bir ses yoksa daha az gereksinim isteyen oyunlara bak bataryanın ısınması cs2 deki gibiyse bozuk olabilir ama yine de kesin değil. Açmadan anlamak zor açmanı da önermem.
Bakımda bataryaya bakacaklarını sanmam garantiye gönderin falan derler.Ses yok ama aslında ilk aldığımda da bu kadar ısınıyorum hatta şöyle söyleyeyim kış aylarında bu kadar ısınmıyor şuan bizim oturduğumuz yer 30-35 derece onunda etkisi var hatta telefonu şarja takıyorum telefonda normalden fazla ısınıyor ya zaten pcyi bakima götürecem macun değiştirme ve temizleme için adaptorude götürsem anlarlar mi bozuk mu değil mi diye