Neler Yeni

Laptop şarj sorunu ?

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Samet Kapucuoğlu
Selamın aleyküm hocalarım, laptopum açık vaziyette şarjdayken, şarj olmuyor. Fakat kapatıyorum şarj olmaya başlıyor nedeni nedir? Ve çözümü nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Yuzarsef
Buna benzer bir sorun yaşıyordum laptop marka modelini verirsen yardımcı olayım.

UsluCaiey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman uslu
Bazı laptollarda özellik oluyor mesajla batarya ömrunu uzatmak için pilde oyun oynarken pil 80 sabitleniyor kapatincasib100 doluyor onu ayarlarda bir yerden açıp kapatma gerekiyor mesajla benim PC Asus ben batarya sağlı için şarjda oyun oynarken 80 yaptım şarj 80 üstüne çıkmıyor ama PC kapatincasi fiş takili ise 100 oluyor

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Samet Kapucuoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı laptollarda özellik oluyor mesajla batarya ömrunu uzatmak için pilde oyun oynarken pil 80 sabitleniyor kapatincasib100 doluyor onu ayarlarda bir yerden açıp kapatma gerekiyor mesajla benim PC Asus ben batarya sağlı için şarjda oyun oynarken 80 yaptım şarj 80 üstüne çıkmıyor ama PC kapatincasi fiş takili ise 100 oluyor
Hangi ayara bakmam gerek, laptop oyun oynamak için değilde ofis işlerini halletmek için daha çok o yönde kullanıyorum

UsluCaiey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman uslu
Ben Asus da My Asus diye kendi uygulamasi üzerinden yapabiliyorsun PC modeli ne göre değişir kendi uygulamasi veya ayarlarında olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Asus da My Asus diye kendi uygulamasi üzerinden yapabiliyorsun PC modeli ne göre değişir kendi uygulamasi veya ayarlarında olabilir
MSI bilgisayar mesala kendi uygulamasi uzerinden yapılıyor büyük ihtimalle senin PC de kendi uygulamasi üzerinden olabilir

Ekler

• Screenshot_2023-04-14-14-13-08-506_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-14-14-13-08-506_com.android.chrome.jpg
    549.5 KB · Hit: 24

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Samet Kapucuoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI bilgisayar mesala kendi uygulamasi uzerinden yapılıyor büyük ihtimalle senin PC de kendi uygulamasi üzerinden olabilir
Anladım hocam bi kurcalıyım çok sağol

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Yuzarsef
Bi fikrin varmi dostum
Aga geç oldu biraz kusura bakma ama buna benzer sorunu ben prizden kaynaklanıyor diye üçlü priz değiştirdim fakat olmadı. Sonrasında ise de bilgisayar açıkken şarj olmayı bırakınca aygıt yöneticisinden pil sürücülerini vs. kaldırmaya çalışıp mavi ekran attırdım bilgisayara. Ondan sonra 1-2 gün düzeldi ve format atıp Windows 11 kurdum şu an için bir sıkıntı kalmadı. Sana da aynısını yapıp durumu bildirmeni bekliyorum.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Samet Kapucuoğlu
Aga geç oldu biraz kusura bakma ama buna benzer sorunu ben prizden kaynaklanıyor diye üçlü priz değiştirdim fakat olmadı. Sonrasında ise de bilgisayar açıkken şarj olmayı bırakınca aygıt yöneticisinden pil sürücülerini vs. kaldırmaya çalışıp mavi ekran attırdım bilgisayara. Ondan sonra 1-2 gün düzeldi ve format atıp Windows 11 kurdum şu an için bir sıkıntı kalmadı. Sana da aynısını yapıp durumu bildirmeni bekliyorum.
Deniyim knkam çok sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,992
Üyeler
166,468
Son üye
lnxtr
Top Bottom