Böyle bir güçlü laptop bu aylarda bu sıcaklık bir nebze normal sayılabilir.Asus rog strix scar 16 laptopum her oyunda hemen hemen işlemci 96 derece ekran kartı ise 85-86 derece arası oynuyor normalmi?
kaç aylık yıllık laptop bakım yaptınız mı daha önce fanları en yüksekte mi kulanıyorsunuz soğutucunuz varmı eğer bakım yapmadıysanız bakımyapın fanlar düşükteyse yükseltin soğutucunuz yoksa alın ve sıcaklıklarda normalin bi tık üstüAsus rog strix scar 16 laptopum her oyunda hemen hemen işlemci 96 derece ekran kartı ise 85-86 derece arası oynuyor normalmi?
Laptop 5 aylık daha bakıma gondericem 6. Ayında soğutucu kullanmıyorum suanlik soğutması iyi diye duydum çok takmadım ortalama bı soğutucu ne kadar etkili olur derece cinsinden?kaç aylık yıllık laptop bakım yaptınız mı daha önce fanları en yüksekte mi kulanıyorsunuz soğutucunuz varmı eğer bakım yapmadıysanız bakımyapın fanlar düşükteyse yükseltin soğutucunuz yoksa alın ve sıcaklıklarda normalin bi tık üstü
İşlemci ve ekran kartı ne? Termal macun mu var sıvı metal mi? Termal macun varsa değiştirdin mi? Bakımlarını yaptın mı?Asus rog strix scar 16 laptopum her oyunda hemen hemen işlemci 96 derece ekran kartı ise 85-86 derece arası oynuyor normalmi?
İ9 13980hx RTX 4080 12GB stock macun daha değişim yapilmadiİşlemci ve ekran kartı ne? Termal macun mu var sıvı metal mi? Termal macun varsa değiştirdin mi? Bakımlarını yaptın mı?
güzel etkiliolur eğer laptop hava alamıyorsa işlemci için aldığınız markaya bağlı 5 derece kadar düşer muhtemelen daha fazlada düşebilir bu arada ben ortalama bir rakam söyledim bakımsız bi laptopta en iyi fanda olsa bakımsız o kadar etki etmezLaptop 5 aylık daha bakıma gondericem 6. Ayında soğutucu kullanmıyorum suanlik soğutması iyi diye duydum çok takmadım ortalama bı soğutucu ne kadar etkili olur derece cinsinden?
İşlemci çok ısınıyor. O işlemciyi soğutmak zor. Ama termal macun değişimi ile sıcaklık düşer. Ekran kartın normalde fazla ısınmayan bir model. Termal macun değişimi ile 80 ve aşağısına düşer muhtemelenİ9 13980hx RTX 4080 12GB stock macun daha değişim yapilmadi