Çözüldü✓ Laptop Sistem Bilgisi

BykPepito

80+
Reaksiyon skoru
37
İkinci el bir monster laptop almayı düşünüyorum ve karşıma bu çıktı. Bataryasını sıfırıyla değiştircem. Sizce akıcı oyun oynatır mi?

Ekler

• Screenshot_2022-09-13-11-14-00-104_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2022-09-13-11-14-00-104_com.sahibinden.jpg
    395.9 KB · Hit: 48
  • Screenshot_2022-09-13-11-13-50-749_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2022-09-13-11-13-50-749_com.sahibinden.jpg
    276.9 KB · Hit: 44
İkinci el bir monster laptop almayı düşünüyorum ve karşıma bu çıktı. Bataryasını sıfırıyla değiştircem. Sizce akıcı oyun oynatır mi?
sanki o özelliklere sahip olan bir bilgisayara fiyat fazla geldi

Monster alma hocam. Hele bu attığınız fotoğraftaki sistem çok eski. Mutlaka ileriki süreçte bir yerden patlak verme ihtimali yüksek. Bende Abra A5 v12.1.1 var. 5. yılına girdi ve patlak verdi. Servise götürdüm anakart değişecek dediler 7.2K ücret çıktı. Müşteri hizmetlerinde biri bilgi veremiyorum diyor biri işlemci arızalı biri ekran kartı arızalı diyor. THH'ye şikayette bulundum Monster garanti sonrası hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.

Monster alma hocam. Hele bu attığınız fotoğraftaki sistem çok eski. Mutlaka ileriki süreçte bir yerden patlak verme ihtimali yüksek. Bende Abra A5 v12.1.1 var. 5. yılına girdi ve patlak verdi. Servise götürdüm anakart değişecek dediler 7.2K ücret çıktı. Müşteri hizmetlerinde biri bilgi veremiyorum diyor biri işlemci arızalı biri ekran kartı arızalı diyor. THH'ye şikayette bulundum Monster garanti sonrası hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.
Hadi ya. O zaman başka bir şeye bakayım teşekkür ederim.

hocam o paralara kasa toplasanız daha iyi performans verir

hocam o paralara kasa toplasanız daha iyi performans verir
Üniversiteye geçtim o yüzden laptop ihtiyacım var. Yoksa masaüstü almak isterdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üniversiteye geçtim o yüzden laptop ihtiyacım var. Yoksa masaüstü almak isterdim.
Hocam bu nasıldır peki?

Ekler

• Screenshot_2022-09-13-18-44-23-339_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2022-09-13-18-44-23-339_com.sahibinden.jpg
    197.8 KB · Hit: 27
  • Screenshot_2022-09-13-18-44-19-789_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2022-09-13-18-44-19-789_com.sahibinden.jpg
    262.4 KB · Hit: 23

Hocam bu nasıldır peki?
son atılan daha da kötü asla alınmaz

Hocam oyun amaçlı alıyorum
O zaman harici ekran kartlı bir notebook alman gerek. Acer Nitro, HP Pavilion Gaming, Lenovo IdeaPad Gaming serilerine bakabilirsin.
HP Pavilion serisi bir tık ısınıyor ama çok sorun olacağını sanmam.

Hocam oyun amaçlı alıyorum

O zaman harici ekran kartlı bir notebook alman gerek. Acer Nitro, HP Pavilion Gaming, Lenovo IdeaPad Gaming serilerine bakabilirsin.
Tamamdır hocam ben bi göz atayım teşekkür ederim

Hocam şöyle bi şey var bi bakar mısınız

Ekler

• Screenshot_2022-09-13-18-52-42-907_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2022-09-13-18-52-42-907_com.sahibinden.jpg
    258.7 KB · Hit: 19
  • Screenshot_2022-09-13-18-52-37-082_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2022-09-13-18-52-37-082_com.sahibinden.jpg
    264.3 KB · Hit: 21
APU notebook hocam bu. Yani harici ekran kartı yok işlemcinin içerisindekini kullanıyor. Fiyat sanki bir tık pahalı gibi bu cihaza. APU sistemler masaüstü platformunda normalde oyun oynatıyor notebook da ne kadar iyi bilemiyorum.

Tamamdır hocam ben bi göz atayım teşekkür ederim

APU notebook hocam bu. Yani harici ekran kartı yok işlemcinin içerisindekini kullanıyor. Fiyat sanki bir tık pahalı gibi bu cihaza. APU sistemler masaüstü platformunda normalde oyun oynatıyor notebook da ne kadar iyi bilemiyorum.
Tamam hocam ben biraz daha detaylı ki inceliyim

Geri