sanki o özelliklere sahip olan bir bilgisayara fiyat fazla geldiİkinci el bir monster laptop almayı düşünüyorum ve karşıma bu çıktı. Bataryasını sıfırıyla değiştircem. Sizce akıcı oyun oynatır mi?
Monster alma hocam. Hele bu attığınız fotoğraftaki sistem çok eski. Mutlaka ileriki süreçte bir yerden patlak verme ihtimali yüksek. Bende Abra A5 v12.1.1 var. 5. yılına girdi ve patlak verdi. Servise götürdüm anakart değişecek dediler 7.2K ücret çıktı. Müşteri hizmetlerinde biri bilgi veremiyorum diyor biri işlemci arızalı biri ekran kartı arızalı diyor. THH'ye şikayette bulundum Monster garanti sonrası hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.İkinci el bir monster laptop almayı düşünüyorum ve karşıma bu çıktı. Bataryasını sıfırıyla değiştircem. Sizce akıcı oyun oynatır mi?
Hadi ya. O zaman başka bir şeye bakayım teşekkür ederim.Monster alma hocam. Hele bu attığınız fotoğraftaki sistem çok eski. Mutlaka ileriki süreçte bir yerden patlak verme ihtimali yüksek. Bende Abra A5 v12.1.1 var. 5. yılına girdi ve patlak verdi. Servise götürdüm anakart değişecek dediler 7.2K ücret çıktı. Müşteri hizmetlerinde biri bilgi veremiyorum diyor biri işlemci arızalı biri ekran kartı arızalı diyor. THH'ye şikayette bulundum Monster garanti sonrası hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.
Üniversiteye geçtim o yüzden laptop ihtiyacım var. Yoksa masaüstü almak isterdim.hocam o paralara kasa toplasanız daha iyi performans verir
Monster alma hocam. Hele bu attığınız fotoğraftaki sistem çok eski. Mutlaka ileriki süreçte bir yerden patlak verme ihtimali yüksek. Bende Abra A5 v12.1.1 var. 5. yılına girdi ve patlak verdi. Servise götürdüm anakart değişecek dediler 7.2K ücret çıktı. Müşteri hizmetlerinde biri bilgi veremiyorum diyor biri işlemci arızalı biri ekran kartı arızalı diyor. THH'ye şikayette bulundum Monster garanti sonrası hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.
Hocam bu nasıldır peki?Üniversiteye geçtim o yüzden laptop ihtiyacım var. Yoksa masaüstü almak isterdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
son atılan daha da kötü asla alınmazÜniversiteye geçtim o yüzden laptop ihtiyacım var. Yoksa masaüstü almak isterdim.
Hocam bu nasıldır peki?
7K buna fazla gibi. Bilgisayar da ihtiyacın nedir? Sadece okul ödev tarzında mı kullanacaksın yoksa oyun falan da oynayacak mısın?Hocam bu nasıldır peki?
Hocam oyun amaçlı alıyorum7K buna fazla gibi. Bilgisayar da ihtiyacın nedir? Sadece okul ödev tarzında mı kullanacaksın yoksa oyun falan da oynayacak mısın?
O zaman harici ekran kartlı bir notebook alman gerek. Acer Nitro, HP Pavilion Gaming, Lenovo IdeaPad Gaming serilerine bakabilirsin.Hocam oyun amaçlı alıyorum
Hocam oyun amaçlı alıyorum
Tamamdır hocam ben bi göz atayım teşekkür ederimO zaman harici ekran kartlı bir notebook alman gerek. Acer Nitro, HP Pavilion Gaming, Lenovo IdeaPad Gaming serilerine bakabilirsin.
HP Pavilion serisi bir tık ısınıyor ama çok sorun olacağını sanmam.
Hocam şöyle bi şey var bi bakar mısınızO zaman harici ekran kartlı bir notebook alman gerek. Acer Nitro, HP Pavilion Gaming, Lenovo IdeaPad Gaming serilerine bakabilirsin.
HP Pavilion serisi bir tık ısınıyor ama çok sorun olacağını sanmam.
APU notebook hocam bu. Yani harici ekran kartı yok işlemcinin içerisindekini kullanıyor. Fiyat sanki bir tık pahalı gibi bu cihaza. APU sistemler masaüstü platformunda normalde oyun oynatıyor notebook da ne kadar iyi bilemiyorum.Hocam şöyle bi şey var bi bakar mısınız
Tamamdır hocam ben bi göz atayım teşekkür ederim
Hocam şöyle bi şey var bi bakar mısınız
Tamam hocam ben biraz daha detaylı ki inceliyimAPU notebook hocam bu. Yani harici ekran kartı yok işlemcinin içerisindekini kullanıyor. Fiyat sanki bir tık pahalı gibi bu cihaza. APU sistemler masaüstü platformunda normalde oyun oynatıyor notebook da ne kadar iyi bilemiyorum.