Neler Yeni

Laptop soğutucusu önerir misiniz?

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Yakında bir laptop alıcam ve biraz her şey hazır olsun kafasında bir insanım o yüzden hem garanti de olsun diye soğutucuyu da almak istiyorum birşeyler önerir misiniz bütçem 600 e kadar ama güzel bir şey varsa biraz daha arttırabilirim alıcağım laptop gaming bir laptop o yüzden ona göre bir şey önerirseniz sevinirim kullanıp memnun kaldığınız bir şey falan önerenlere teşekkür ederim şimdiden

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Alperen Yılmaz
Bende yazın bimden aldığım 100tl lik soğutucu var biraz sesli çalışıyor ama memnunum. Burada bende monster var ona bile dayanıyor

Drbacak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda
Yakında bir laptop alıcam ve biraz her şey hazır olsun kafasında bir insanım o yüzden hem garanti de olsun diye soğutucuyu da almak istiyorum birşeyler önerir misiniz bütçem 600 e kadar ama güzel bir şey varsa biraz daha arttırabilirim alıcağım laptop gaming bir laptop o yüzden ona göre bir şey önerirseniz sevinirim kullanıp memnun kaldığınız bir şey falan önerenlere teşekkür ederim şimdiden
frisby alma

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende yazın bimden aldığım 100tl lik soğutucu var biraz sesli çalışıyor ama memnunum. Burada bende monster var ona bile dayanıyor
Kanka Türkiye'de değilim ben Kıbrıs'tayım bim falan filan da yok Mart da gelip birkaç gün işlerim var onları halledip geri gelicem gitmeden birkaç gün önce amazondan sipariş vericen giderken de benle götürücem
Mesaj otomatik birleştirildi:

O markaya zerre güvenim yok zaten biliyor musun almayı düşünmüyorum zaten

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet

Drbacak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda
Geçen sene bunu aldım, kullandım bir süre iş gördü sıkıntısı yok. Laptopla beraber emekli şu anda, fason üretim çok şey bekleme ama soğutur
özellikle frisbynin bu modeli bi süre sonra verdikleri kablo ve usb kısmı temassızlık yapıyor lehimle falan uğraşarak kullanılıyor ama değmez

Kanka Türkiye'de değilim ben Kıbrıs'tayım bim falan filan da yok Mart da gelip birkaç gün işlerim var onları halledip geri gelicem gitmeden birkaç gün önce amazondan sipariş vericen giderken de benle götürücem

O markaya zerre güvenim yok zaten biliyor musun almayı düşünmüyorum zaten
zalmanın ,cooler masterın, monsterınkiler işini görür zaten en fazla 5 derece farkettiriyor

ayrıca bildiğim kadarıyla küçük küçük fazla fan yerine büyük tek yada çift fan daha iyi

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
özellikle frisbynin bu modeli bi süre sonra verdikleri kablo ve usb kısmı temassızlık yapıyor lehimle falan uğraşarak kullanılıyor ama değmez

zalmanın ,cooler masterın, monsterınkiler işini görür zaten en fazla 5 derece farkettiriyor

ayrıca bildiğim kadarıyla küçük küçük fazla fan yerine büyük tek yada çift fan daha iyi
Bende öyle tercih edicem zaten düşününce bir sürü küçk fan mantıklı bile gelmiyor 2li bir şey daha güzel şey sağlar

TİTAN.

80+ Platinum
Zalman ns2000 kullanıyorum ve gayet memnunum

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Zalman ns2000 kullanıyorum ve gayet memnunum
Amazondan yorumlara baktığım zaman gelen havanın yeterli olmadığı hakkında bazı yorumlar gördüm kullandığın laptop nedir söyler misin?

TİTAN.

80+ Platinum
Amazondan yorumlara baktığım zaman gelen havanın yeterli olmadığı hakkında bazı yorumlar gördüm kullandığın laptop nedir söyler misin?
Lenovo idepad gaming 3 kanka gayet yeterli en azından bana göre

bunuda almanı öneririm

kaç derece farkettiriyor
6 7 derece ama fan almasanda olur laptopu havaya hafif kaldırarak ivme verdirtsen bile sıcaklık düşüşü oluyor kanka

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Lenovo idepad gaming 3 kanka gayet yeterli en azından bana göre

6 7 derece ama fan almasanda olur laptopu havaya hafif kaldırarak ivme verdirtsen bile sıcaklık düşüşü oluyor kanka
3050 olan versiyonu mu? Öyleyse içim rahat şekilde alabilirim alıcağım laptopta da 3050 var çünkü

Top Bottom