Neler Yeni

Laptop soğutucusu önerir misiniz?

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Gerçekten malzeme kalitesi ve soğutması iyi olan bir ürün.

Tamamdır teşekkür ederim önerileriniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten malzeme kalitesi ve soğutması iyi olan bir ürün.

Arkadaşlar birde size bir şey sorabilir miyim şimdi amazonda yurtdışından gönderilen adı altında gelen ürünler Türkiye'de gümrüğe giriyor dimi yani eğer o ibare yoksa sipariş verildiği zaman gümrük ile uğraşmam dimi?

Son düzenleme:

TİTAN.

80+ Platinum
3050 olan versiyonu mu? Öyleyse içim rahat şekilde alabilirim alıcağım laptopta da 3050 var çünkü
Kanka 3060 lı model ryzen 5 5600h lı olan için rahat olsun ama almak istemessen laptopun altına 2 tane silgi koyarak onu yerden yükselterekte güzel bir fark oluşturabilirsin

Tamamdır teşekkür ederim önerileriniz için

Arkadaşlar birde size bir şey sorabilir miyim şimdi amazonda yurtdışından gönderilen adı altında gelen ürünler Türkiye'de gümrüğe giriyor dimi yani eğer o ibare yoksa sipariş verildiği zaman gümrük ile uğraşmam dimi?
Uğraşmazsın kanka

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Kanka 3060 lı model ryzen 5 5600h lı olan için rahat olsun ama almak istemessen laptopun altına 2 tane silgi koyarak onu yerden yükselterekte güzel bir fark oluşturabilirsin

Uğraşmazsın kanka
Teşekkür ederim valla içimi rahatlattın hem gümrük konusunda hem soğutmada

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Hangi laptopu alacaksın bilmiyorum ancak sıvı metal macun sürdürerek sıcaklığını 8 9 derece belki de daja fazla düşürebilirsib

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Hangi laptopu alacaksın bilmiyorum ancak sıvı metal macun sürdürerek sıcaklığını 8 9 derece belki de daja fazla düşürebilirsib
Alıcağım laptopta zam geldi şuan başka bir şey düşünüyorum Acer aspire 7 alıcaktım 14.300 dü 2.300 e yakın zam geldi şuan onu almanın bi mantığı yok

Top Bottom