Neler Yeni

Laptop tavsiyelerinize ihtiyacım var

CemBerat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Cem Berat
Kız arkadaşım laptop alacak

Bu iki laptop arasında kalmış hangisi daha iyidir ? Bu fiyat bandında farklı laptoplar da önerebilirsiniz. Oyun vs. oynamayacak.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş

Bu iki laptop arasında kalmış hangisi daha iyidir ? Bu fiyat bandında farklı laptoplar da önerebilirsiniz. Oyun vs. oynamayacak.
Ben olsam huawei olanı alırdım panel farkından dolayı. TN panel işkence gibi çekilmez.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Dediğim gibi oyun vs. oynamayacak çok etkisi olur mu ?
Olur tabii ki. TN panelde ekrana dümdüz bakınca renkler tam anlamıyla gözükür. Sağa, sola, yukarı veya aşağıya oynamalar olursa ekranı görememeye başlarsınız. Mesela 2 kişi yan yana bir şeye bakarken görüntü sıkıntılı olacaktır. Üstelik orjinal windows huawei cihaz ile geliyor sanırsam. Ürünün satıldığı yerde işletim sistemi windows olarak gözüküyor. Dediğim gibi ben olsam Huawei cihazı alırdım. IPS panel hangi açıdan bakarsan bak her zaman aynı renkleri verir.

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
BehzatÇ
Huawei almanız daha iyi olacaktır

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.

huawei derdim alıcaksan.

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
BehzatÇ
biraz taraflı olacak fakat huawei kalite ve sağlamlık konusunda biraz daha üstte bence

CemBerat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Cem Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler iyi forumlar

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Huawei cihazlar çok kaliteli. Geçenlerde birine D16 aldık inceleme fırsatım oldu malzeme kalitesi ve görünüşü çok iyi, kasa da full metal zaten. Donanım gücüne falan hiç bakmıyorum bile direkt D15 al 😀

Top Bottom