öncelikle cevabın için çok teşekkürlerbenimki onun allti en düşük ayarlarda oynuyorum kaldırıyor seninki haylı haylı kaldırır ama önerim arkadaşınla oyna
crack link yasakbenimki onun allti en düşük ayarlarda oynuyorum kaldırıyor seninki haylı haylı kaldırır ama önerim arkadaşınla oyna
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide boşuna para verme bak bu siteden indirdim avast malwarabets kepskery le taradım hiç virüs yok
(hemde en son sürüm 13. yeni güncelleme)
knk benim hepsi en düşük 1440 a 900 çözünürlükte 40fps le oynuyordum sistemimde düşük baya düşük hatta 1gb vram 4gb ram i5 55 lü bişeydi =)öncelikle cevabın için çok teşekkürler. Zaten arkadaşlarımla oynayacağım kaç fps alırım sence?
bilmiyordum sorycrack link yasak
teşekkürler lakin ben steam den alacağımbenimki onun allti en düşük ayarlarda oynuyorum kaldırıyor seninki haylı haylı kaldırır ama önerim arkadaşınla oyna
bide boşuna para verme bak bu siteden indirdim avast malwarabets kepskery le taradım hiç virüs yok
(hemde en son sürüm 13. yeni güncelleme)
sıkıntı değil bir daha yapma ben raporlamadaım bilmediğin için ama başkası raporlar ise ban yeme ihtimalin var bu arada bende arakdaşımla oynyabilirmiyim güzel oyunmu kaldırır kasarmıknk benim hepsi en düşük 1440 a 900 çözünürlükte 40fps le oynuyordum sistemimde düşük baya düşük hatta 1gb vram 4gb ram i5 55 lü bişeydi =)
bilmiyordum sory
ben bilmediğim için sordumsıkıntı değil bir daha yapma ben raporlamadaım bilmediğin için ama başkası raporlar ise ban yeme ihtimalin var bu arada bende arakdaşımla oynyabilirmiyim güzel oyunmu kaldırır kasarmı
pcsi 4 ram i3 5005u 2 gb ekran kartı 5500
ya burda ekran kartının hafızası değilde hızlarıda önemli raft sistem gereksinimleri yazarsan ve o sistemle karşılaştırısan doğru bi sonuca ulaşırsınsıkıntı değil bir daha yapma ben raporlamadaım bilmediğin için ama başkası raporlar ise ban yeme ihtimalin var bu arada bende arakdaşımla oynyabilirmiyim güzel oyunmu kaldırır kasarmı
pcsi 4 ram i3 5005u 2 gb ekran kartı 5500