Neler Yeni

LAPTOP VAKASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hüseyin Efe Pehlivan
Arkadaşlar testlerin hepsinde Disk'im sağlıklı gözüküyor fakat bilgisayar boştayken %100disk oluyor; ekran bazen gidip geliyor sebebini bilmiyorum,tam test yaparken laptob mavi ekran
yiyor sonucu bile göremiyorum.Yarin pc yi açıp anakarttaki zararın fotoğrafını atıcam sebep anakart diye düşünüyorum.Bunlarin hepsi 6 ay önce gazoz döküldükten sonra oldu format attım driverların her sürümünü denedim lâkin bir çözüm elde edemedim 2 3 aydır uğraşıyorum bilgisayarcı da yapamadı yorumlariniz çok önemli benim için.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar testlerin hepsinde Disk'im sağlıklı gözüküyor fakat bilgisayar boştayken %100disk oluyor; ekran bazen gidip geliyor sebebini bilmiyorum,tam test yaparken laptob mavi ekran
yiyor sonucu bile göremiyorum.Yarin PC yi açıp anakarttaki zararın fotoğrafını atıcam sebep anakart diye düşünüyorum.Bunlarin hepsi 6 ay önce gazoz döküldükten sonra oldu format attım driverların her sürümünü denedim lâkin bir çözüm elde edemedim 2 3 aydır uğraşıyorum bilgisayarcı da yapamadı yorumlariniz çok önemli benim için.
Disk sağlıklıdır ancak okuma yazma hızı çok düşüktür ondan dolayı ssd bu yüzden önemli

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Disk sağlıklıdır ancak okuma yazma hızı çok düşüktür ondan dolayı SSD bu yüzden önemli
Hocam benim de SSD al diyesim geldi ama gazoz dökmüş arkadaş. Sorun anakartta olabilir.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Windows 10'un 2004 haricindeki sürümlerinde aşırı dik kullanım sorunu var, önerim 2004 sürümüne geçmeniz, tatmin etmezse de SSD'ye terfi etmek.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
yiyor sonucu bile göremiyorum.Yarin PC yi açıp anakarttaki zararın fotoğrafını atıcam sebep anakart diye düşünüyorum.Bunlarin hepsi 6 ay önce gazoz döküldükten sonra oldu format attım driverların her sürümünü denedim lâkin bir çözüm elde edemedim 2 3 aydır uğraşıyorum bilgisayarcı da yapamadı yorumlariniz çok önemli benim için.
Oksitlenme yapmıştır anakart ssd beraber ramde bozulmuştur

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hüseyin Efe Pehlivan
Kısmi hasara uğramıştır aga ne bileyim. :D

Gazozu ben dökseydim anlardım neresini bozduğumu. 😁
Çantamdaydı kanka arkasina döküldü sonra pirince koyduk .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 10'un 2004 haricindeki sürümlerinde aşırı dik kullanım sorunu var, önerim 2004 sürümüne geçmeniz, tatmin etmezse de SSD'ye terfi etmek.
Donanımsal olabilir mi diyosunuz hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle olsaydıda açılmazdı disk hasara uğradığında zaten hiç çalışmaz
Bende öyle düşünüyorum yarın altını açıp anakartın fotoğrafını sizlerle paylaşıcam arkadaşlar.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Hayır donanımsal demiyorum, Windows'u güncelleyin 2004'e, tatmin etmezse SSD'ye geçin diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hüseyin Efe Pehlivan
Oksitlenme yapmıştır anakart SSD beraber ramde bozulmuştur
Hocam oksitlenme yapma ihtimali düşük olsa da öyle bir şey olsa kökten giderdi lâkin bellek ve disk temiz gözüküyor işlemci ve ekran kartı testi bitmeden mavi ekran yiyorum

Top Bottom