Neler Yeni

Laptop ve masaüstü arasında kaldım lütfen yardımcı olun

DECNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayra
Bütçe
50000
Merhabalar ben yazılım okuyan lise 3. Sınıf bir öğrenciyim 50k bütçem var bir laptopmu alsam yoksa pcmi toplasan kararsizim aynı zamanda oyun tutkunu bur insanım yüksek FPS görmek beni mutlu eder tabi bu 50k içinde mouse klavye kulaklık dahil.
Laptop önerirseniz marka model yazarsanız sevinirim.

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
başlığı düzeltmelisin. bir tavsiyesi olmayanlar da girer merak edip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Erdoğan
Merhabalar ben yazılım okuyan lise 3. Sınıf bir öğrenciyim 50k bütçem var bir laptopmu alsam yoksa pcmi toplasan kararsizim aynı zamanda oyun tutkunu bur insanım yüksek FPS görmek beni mutlu eder tabi bu 50k içinde mouse klavye kulaklık dahil.
Her zaman içinde bi kasa toplamamanın o kalitenin eksikliğini hissedeceksin bunu unutma.Yani yazılım diyince kulağa böyle acayip bi sistem gerektirir gibi geliyor ama bana göre idarelik bi bilgisayar ilede yapılıyor benim arkadaşım ybs bitirmişti bir kere bile şikayet ettiğini görmedim kasayla evde takılırdı tüm kodlarını dandik laptop ile yazardı grafik işlemeyeceksen felan bana yazılım için pek bi güç gerekmiyor gibi gelmiştir her zaman ama daha bilgili arkadaşların yorumu daha önemli tabi ben kişisel görüşlerimi yazdım.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
laptop al üniversitede çok işine yarar ekipmanlar konusunda yardım ederim ekipmanlar için bütçen ne kadar

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
bence 40kya masaüstü al kalan paraya laptop al üniversite için.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Max 8k harcayabilirim
alabilceğin en iyi ekipmanlar şunlar
ben olsam üniversitede kullanmak için arctis 9 veya pro alırdım bluetooth olduğu için şarkı vs. dinlerdim ama dt990 pro en iyi kulaklık şuanda mouse olarakta yeni ve daha iyi mouseler çıktı endgame xm2 wireless gibi beklersen onları alabilirsin. bu arada klavye kullanmazsın heralde kullanırsan arctis 9 + k61 pro + ninjutso katana daha mantıklı

DECNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alabilceğin en iyi ekipmanlar şunlar
ben olsam üniversitede kullanmak için arctis 9 veya pro alırdım bluetooth olduğu için şarkı vs. dinlerdim ama dt990 pro en iyi kulaklık şuanda mouse olarakta yeni ve daha iyi mouseler çıktı endgame xm2 wireless gibi beklersen onları alabilirsin. bu arada klavye kullanmazsın heralde kullanırsan arctis 9 + k61 pro + ninjutso katana daha mantıklı
Tavsiyen için teşekkür ederim

Top Bottom