Hocam evliyim 5070 Tİ laptobum var zaten ama bunuda satmak zorundayım yeni alacağım pc için 9 ay taksit oluyor bütçeyi zorluyor maksadım en üst olsun yoksa imkanlar el verse tabii ki ikisi olsa güzel olurBekarsan masaüstü, Evli isen Laptop (Evliyim bütçeyi ikisinede harcadım)
Laptop ekranı 2k harici 4k monitöre bağlarsam sorun olur mu?harici monitör kullanırsınız sorun değil hocam
Hali hazırda 5070Tİ laptobum var zaten. Bunu satacağım. Bütçeyi alacağım laptop veya masaüstüne en iyi parçalara ayırmak laptop olursa 5090 228 e alabiliyorum ama masaüstü olursa geçici olarak 4070Tİ li sistem toplayabiliyorum.50-60k sını 5060lı bir laptopa ayırıp kalanına masaüstü dizmek daha mantıklı olabilir bence. Hem laptop hem masaüstünüz olmuş olur.
Uzun süre kullanacağım için parçaları üst seviye seçtim.Laptopa vereceğin paranın yarı fiyatına masaüstü dizebildiğin için arada kalmalık bir şey yok sürekli taşıyan birisi değilsen masaüstü missdir
hayır hocam kullanabilirsinLaptop ekranı 2k harici 4k monitöre bağlarsam sorun olur mu?
Eyvallah ama şansımı masaüstünde yana kullandım.hayır hocam kullanabilirsin