Laptop yüksek sıcaklık

duran10

80+
Reaksiyon skoru
48
Dün saat 8-9 gibi laptopumun termal macununu değiştirdik çok kurumuştu macun işlemci ve ekran kartının tam üzerin de olmasada kenarlarında kurumuş macunları çıkaramadık ve üzerine yeni macunu sürdük ekran kartı artık fazla ısınmasada işlemcide hiç bir değişiklik olmadı 95 dereceleri görüyorum hala yarım saat bir saat valorant oynayarak bilgisayarımın özellikleri:Asus Tuf Gaming FX506HE-HN011 RTX3050Tİ 4GB İ511400H 1TB M.2 NVME SSD 8*2 3200MHZ RAM 15.6 inch Windows 11 Pro

Termal macunun markası nedir? İşlemci üstüne iyice yaydığınızdan emin misiniz?

Bu videoda söylenilenleri yap 10 15 derece düşüyor. Ama yinede valorantta 90 derecelere çıkman normal değil gibi

Tuf larda ısınma sorunu var diye duymuştum.

Termal macunun markası nedir? İşlemci üstüne iyice yaydığınızdan emin misiniz?
arctic mx-4 cpu ve gpu dışındada sıkmam gereken yerler vardı hepsine sıktım yaymadan bakır boruları taktım zaten bakır boru baskı yapınca yayılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu videoda söylenilenleri yap 10 15 derece düşüyor. Ama yinede valorantta 90 derecelere çıkman normal değil gibi
işlemci boostı kapatmak performansımı etkilermi

arctic mx-4 cpu ve gpu dışındada sıkmam gereken yerler vardı hepsine sıktım yaymadan bakır boruları taktım zaten bakır boru baskı yapınca yayılıyor

işlemci boostı kapatmak performansımı etkilermi
hayır etkilemiyor

alttaki uygulamalar açıkken böyle

Ekler

• resim_2023-01-07_190124545.png
    resim_2023-01-07_190124545.png
    916.9 KB · Hit: 24
armory crate güncel versiyonumu

yine yüksek sıcaklık bende armory crate,my asus ve brave açıkken 46 47 derecelerde dolanıyor
sizinki hangi model

armory crate güncel versiyonumu

yine yüksek sıcaklık bende armory crate,my asus ve brave açıkken 46 47 derecelerde dolanıyor
değilmiş şimdi güncelliyorum

yani normal sayılabilir bu değer kulaklıkla oynuyorsan turbo moduna al öyle oyna daha da düşer sıcaklık
bluetoothlu kulaklıkla oynuyorum turbo modunda şuan zaten daha da yükselmiyor sıcaklık 78 di en son oynuyorum hala

yani normal sayılabilir bu değer kulaklıkla oynuyorsan turbo moduna al öyle oyna daha da düşer sıcaklık
yani şuan boosterı kapatmama gerek varmı

birde işlemci kullanımı düşük değilmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,943
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri