HWiNFO indirip kurun. Orada, fotodaki yeri bulun bizimle paylaşın:Arkadaşlar dell marka laptopa batarya almak istiyorum ama hangi bataryayı almalıyım tam emin değilim. Laptopun modelinin resmini aşağı koydum anlayan varsa link atabilir mi teşekkürler şimdiden.
Not: bataryada 40wh 2750 mah yazıyor
Doğru mu bu?HWiNFO indirip kurun. Orada, fotodaki yeri bulun bizimle paylaşın:
Alıntıyı görüntüle
Doğrudur hocam. Model numaranız: Dell 991XP75. Ben arattığımda orjinal ürün satan birini bulamadım. Muhtemelen yan sanayi ürünler satılıyor. Eski laptop ise bataryanın sökülebilir olması gerek, üzerindeki yazıları da çekip paylaşırsanız kesin emin olmuş oluruz.Doğru mu bu?
Okunuyordur inşallahDoğrudur hocam. Model numaranız: Dell 991XP75. Ben arattığımda orjinal ürün satan birini bulamadım. Muhtemelen yan sanayi ürünler satılıyor. Eski laptop ise bataryanın sökülebilir olması gerek, üzerindeki yazıları da çekip paylaşırsanız kesin emin olmuş oluruz.
Dell 991XP75 model numarası buymuş ilk resimde de laptopun altındaki yazıyı çekip attım İnspiron 15 yazıyor.Laptop'un modeli nedir? mümkünse resim atabilir misiniz?
o bataryanın model numarası hocam inspiron modelin adı 15 ekran boyutu olması lazım Dell ınspıron N5010 M5030 tarzı bir model numarası olması lazımDell 991XP75 model numarası buymuş ilk resimde de laptopun altındaki yazıyı çekip attım İnspiron 15 yazıyor.
https://www.dell.com/support/produc.../0-ZFVSRHo1SXJLZVJIMm1WVTAzNEtGQT090/overviewDell 991XP75 model numarası buymuş ilk resimde de laptopun altındaki yazıyı çekip attım İnspiron 15 yazıyor.
Anladım bakayım biraz bulmaya çalışayımo bataryanın model numarası hocam inspiron modelin adı 15 ekran boyutu olması lazım Dell ınspıron N5010 M5030 tarzı bir model numarası olması lazım
Evet modeli buymuş çok sagolunDell Uyumlu Inspiron 15-3567 Batarya Pil Fiyatları ve Özellikleri
Dell Uyumlu Inspiron 15-3567 Batarya Pil en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comDell Uyumlu Inspiron 15-3567 Notebook Batarya Pil Fiyatları ve Özellikleri
Dell Uyumlu Inspiron 15-3567 Notebook Batarya Pil en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Eğer laptop bahsettiğim modelse bu linklerdeki bataryalar işinizi görebilir. Ürünün desteği 2019 yılında sona erdiği için orijinal DELL marka garantili batarya bulabileceğinizi zannetmiyorum. Attığım linklerdeki gibi muadil ürünleri araştırarak alırsanız işinizi göreceğini düşünüyorum. Linklerde herhangi bir bağlantım yok dilediğiniz ürünü kendiniz fiyat/performans olarak araştırıp alabilirsiniz.
Teşekkür ederim