Neler Yeni

LAPTOPA EKRAN KARTI TAKMAK İSTİYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fikri Erdem Akpunar
Steam
mısgalı
Discord
mısgalı#9472
RYZEN 5 3500U İŞLEMCİYE SAHİP Bİ LAPTOPUM VAR EKRAN KARTI TAKMAK İSTİYORUM 1080 P İÇİN EN UYGUN EKRAN KARTI HANGİSİDİR İŞLEMCİNİN DARBOĞAZ YAPMAYACAĞI Bİ EKRAN KARTI ÖNERİR MİSİNİZ?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
wifi kartını söküp pci express dönüşürücü takıyorlar dönüştürücüyede ekran kartını ekran akrtının performansı %20 azalıyor ama eski t<ktığın karta göre iyi bir kart ise fps de artıyor yapabilirsin youtubede birsürü video var ama kasasını kesmen yada kapağını açık koyman gerekecek buda garanti dışı ve çabuk tozlanmasına yada ufak bir alttan darbede bileşenlerin hasar görmesine neden olacak

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
RYZEN 5 3500U İŞLEMCİYE SAHİP Bİ LAPTOPUM VAR EKRAN KARTI TAKMAK İSTİYORUM 1080 P İÇİN EN UYGUN EKRAN KARTI HANGİSİDİR İŞLEMCİNİN DARBOĞAZ YAPMAYACAĞI Bİ EKRAN KARTI ÖNERİR MİSİNİZ?
Öncelikle derdinizi Caps kapatarak da anlatabilirsiniz. Laptopunuzda Thunderbolt girişi olması gerekli. Buraya bir video bıraktım buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fikri Erdem Akpunar
Steam
mısgalı
Discord
mısgalı#9472
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internette bi kaç video gördüm takıyorlar ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fikri Erdem Akpunar
Steam
mısgalı
Discord
mısgalı#9472
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle derdinizi Caps kapatarak da anlatabilirsiniz. Laptopunuzda Thunderbolt girişi olması gerekli. Buraya bir video bıraktım buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.
Tamam resi sakin ol teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,170
Üyeler
166,896
Son üye
aaburakab
Top Bottom