U UmutGunes 80+ Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 135 Dahası Reaksiyon skoru 38 İsim Umut Güneş 4 Şubat 2024 #1 Lenovo V15 G2 ALC Laptopa harici ekran kartı takmak istiyorum takabilir miyim, ne takabilirim, nasıl takabilirim cevaplarsanız sevinirim.
Lenovo V15 G2 ALC Laptopa harici ekran kartı takmak istiyorum takabilir miyim, ne takabilirim, nasıl takabilirim cevaplarsanız sevinirim.
M Mertutal 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 128 Dahası Reaksiyon skoru 47 İsim Mert Tutal 4 Şubat 2024 #2 yapacağınız masrafa değmez.
PatlıcanlıDondurmaÇorbası 80+ Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 329 4 Şubat 2024 #3 Dark Thunderbolt 3 Harici Ekran Kartı Kiti eGPU (DK-AC-TB3GPUKIT) | Teknobiyotik Dark Thunderbolt 3 Harici Ekran Dark Thunderbolt 3/4 Harici Ekran Kartı Kiti eGPU Thunderbolt 3/4 Harici Ekran Kartı Kiti eGPU .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container... www.teknobiyotik.com
Dark Thunderbolt 3 Harici Ekran Kartı Kiti eGPU (DK-AC-TB3GPUKIT) | Teknobiyotik Dark Thunderbolt 3 Harici Ekran Dark Thunderbolt 3/4 Harici Ekran Kartı Kiti eGPU Thunderbolt 3/4 Harici Ekran Kartı Kiti eGPU .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container... www.teknobiyotik.com
Lympha 80+ Bronze Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1,121 Dahası Reaksiyon skoru 619 İsim Mert Aksu 4 Şubat 2024 #4 UmutGunes yazmış: Lenovo V15 G2 ALC Laptopa harici ekran kartı takmak istiyorum takabilir miyim, ne takabilirim, nasıl takabilirim cevaplarsanız sevinirim. Devamı için tıklayın... ekran kartını takmak için alman gereken parça bilgisayarından daha pahalı dostum bilgin olsun.
UmutGunes yazmış: Lenovo V15 G2 ALC Laptopa harici ekran kartı takmak istiyorum takabilir miyim, ne takabilirim, nasıl takabilirim cevaplarsanız sevinirim. Devamı için tıklayın... ekran kartını takmak için alman gereken parça bilgisayarından daha pahalı dostum bilgin olsun.