Neler Yeni

Yardım Laptopa su döküldükten sonra açılmaması

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
İsa
Kardeşim laptopun üstüne su dökmüş klavyenin space tuşu bulunan kısmına 1 2 dakika kadar bekledikten sonra farkettim. Hemen fişini vs. Çektim laptobu kapattım pili içinde olduğu için çıkaramadım üstünü kurutup ters şekilde beklettim ve hiçbir şekilde çalışmadı şuan sadece klavye ışığı açılıyor ve power tuşuna basılı tutmama rağmen açılmıyor. Ekran açılmıyor power tuşu ışığı ve durum ışıkları çalışmıyor. ne olmuş olabilir nasıl düzelebilir ne yapmam gerek?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,935
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Anakarta zarar vermiş olma ihtimaliniz en yükseği

Hasan344

80+ Gold
Şu anakarta temas etmiş olabilir.Geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
İsa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Power tuşu klavyeye bağlı ve çalışmıyor klavye değişecek temizliği termal macun değişimi olucak anakartta tamir edilebilir bişey varsa tamir edilecek. Yandıysa gg olur herhalde

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
Sıvı hala temas edip kısadevre yapıyor olabilir bilgisayarcıya götür bir güzel temizleyip kurulayıp çalıştırsınlar. Kart yanmadıysa çalışır benim pcye abim soda devirip o şekilde lol oynamaya devam etti kuruladık 8. seneyi deviriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
İsa
Bilgisayarcıya gittim klavye değişti anakartta bios parçası mı ne bozulmuş onu alıcakmış düzelicek dedi ama bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
İsa
Bilgisayarcıya gittim klavye değişti anakartta bios parçası mı ne bozulmuş onu alıcakmış düzelicek dedi ama bekliyorum
* asıl klavye kurutulup düzelmiş yeni alınan takılmadan iade edilmiş. Anakart çipi değişecek daha onu bekliyorum

Top Bottom