Neler Yeni

Laptopda 2. monitörü bağlayınca ısınma yaşıyorum

fuatm

80+
Forum sakinleri iyi akşamlar , laptopa 2. monitörü bağlıyorum YouTube videosunu oraya çekiyorum ve arkama yaslanıp izliyorum ama bunu yaparken pc 75 dereceden hiç düşmedi niye böyle oluyor nasıl çözerin normal sadece laptop ekranı ile izlersem 55 derecelerde falan oluyor
laptopp : MacBook Air 2020 i3
monitör : Asus 24' full hd dümdüz monitör

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Forum sakinleri iyi akşamlar , laptopa 2. monitörü bağlıyorum YouTube videosunu oraya çekiyorum ve arkama yaslanıp izliyorum ama bunu yaparken PC 75 dereceden hiç düşmedi niye böyle oluyor nasıl çözerin normal sadece laptop ekranı ile izlersem 55 derecelerde falan oluyor
laptopp : MacBook Air 2020 i3
monitör : Asus 24' full hd dümdüz monitör
İki ekranda aynı andamı çalışıyor?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Normal zaten ısınması sonuçta görüntü aktarıyor

fuatm

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
75- 77 dereceler çok geliyor nolucak kullanamayacak mıyım

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Bende laptopa bağlıyordum monitör ama sadece 1 ekrana veriyordum. Belki 2 ekran çalıştığı için zorlanıyor olabilir sadece monitöre verin bence.

Bektoro

80+
Mac için bilmiyorum ancak W10 laptobumu monitöre bağlayınca fn+f4 ile yansıtma özelliklerinden sadece monitörü seçebiliyorum ve laptobun ekranı kapanmış oluyor. Böylece ikinci ekran harici ekran kartını kullanırken ilk ekran dahili ekran kartını kullanmıyor. Sizin bilgisayarınızda sadece dahili ekran kartı bulunduğu için ve dahili ekran kartları güçsüz olduğundan ısınma yaşanabilir. Eğer ayarlanıyor ise sadece monitör ekranını seçerek kullanın hem bu şekilde klavye ve mouse devre dışı kalmaz, saygılarımla.

fuatm

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mac için bilmiyorum ancak W10 laptobumu monitöre bağlayınca fn+f4 ile yansıtma özelliklerinden sadece monitörü seçebiliyorum ve laptobun ekranı kapanmış oluyor. Böylece ikinci ekran harici ekran kartını kullanırken ilk ekran dahili ekran kartını kullanmıyor. Sizin bilgisayarınızda sadece dahili ekran kartı bulunduğu için ve dahili ekran kartları güçsüz olduğundan ısınma yaşanabilir. Eğer ayarlanıyor ise sadece monitör ekranını seçerek kullanın hem bu şekilde klavye ve mouse devre dışı kalmaz, saygılarımla.
evet çok teşekkürler ama mac te bunu sadece laptopun ekranını kapatarak sağlayabilirim

Mengüalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Selim KISA
Bende de aynı sorun vardı. Leptopa monitör bağlayınca boştayken bile fan açıyordu ve gürültüsü beni rahatsız ediyordu. Bu dediğini yaptım kesildi. Artık sessiz bir şekilde çalışabiliyorum. Çok teşekkürler :)

Top Bottom