Neler Yeni

Laptop'da çift monitör kullanınca drop giriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih Erbaş
Acer Nitro 5 RTX 4060 ekran kartlı ve i7 12700H işlemcili bir laptopa sahibim. Bugün laptopuma HDMI kablosuyla monitör bağlamıştım fakat Valorant ve CS:GO'da drop girmeye başladı FPS yüksek olmasına rağmen. CTRL+p kombinasyonuyla kapatsam bile monitörü bir faydası olmuyor, kablosunu çıkartınca monitörün drop o zaman ortadan kalkıyor sadece. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

~helloworld

80+ Bronze
ekran yenileme yapma ekranı bağladığında sadece 2. ekranı kullan de sonra ayarlardan hertz i kontrol et ayarla daha sonra tekrar bak drop var mı yok mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih Erbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran yenileme yapma ekranı bağladığında sadece 2. ekranı kullan de sonra ayarlardan hertz i kontrol et ayarla daha sonra tekrar bak drop var mı yok mu
2. Ekranı değilde laptop’un ekranını kullanıyorum hocam hertzi daha yüksek olduğu için.

~helloworld

80+ Bronze
2. Ekranı değilde laptop’un ekranını kullanıyorum hocam hertzi daha yüksek olduğu için.
Hocam sen 2. Monitoru niye bagliyorsun madem öyle bir durum var ,sadece 1. Ekrani sec o zaman bir de oyle dene

~helloworld

80+ Bronze
yinele seçeneğini seçersen kasıyor , ya uzat seç, ya da 2 ekrandan birini seç sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende 2 farklı bilgisayarda denedim yinele seçeneği kasıyor canim

Top Bottom