N nightboy 80+ Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 51 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim alpaslan ikiz Salı, 20:47 #1 laptopu okul pansiyonuna götürmüştüm fatih internetinin sertifikalarını kurdum eve getirdiğimde ev internetim sınırlı olarak gözüküyordu sadece laptopda bende sertifikayı sildim ama hala aynı şekilde sınırlı olarak kaldı ne yapabilirim
laptopu okul pansiyonuna götürmüştüm fatih internetinin sertifikalarını kurdum eve getirdiğimde ev internetim sınırlı olarak gözüküyordu sadece laptopda bende sertifikayı sildim ama hala aynı şekilde sınırlı olarak kaldı ne yapabilirim
Lady-Of-Ice 80+ Gold Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 5,165 Çarşamba, 21:00 #2 Ağ sıfırlama yapıp deneyin Windows'dan.
N nightboy 80+ Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 51 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim alpaslan ikiz Bugün, 19:53 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Lady-Of-Ice yazmış: Ağ sıfırlama yapıp deneyin Windows'dan. Devamı için tıklayın... nasıl yapabilirim onu anlatabilirmisiniz rica etsem
Lady-Of-Ice yazmış: Ağ sıfırlama yapıp deneyin Windows'dan. Devamı için tıklayın... nasıl yapabilirim onu anlatabilirmisiniz rica etsem
Lady-Of-Ice 80+ Gold Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 5,165 Bugün, 22:29 #4 Ayarlar Ağ ve İnternet Ağ sıfırlama diye seçenek olacak; onu seçip yapın.