Neler Yeni

laptopdan anlayanlar bakabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sude özen
Merhaba iyi günler, ben maximum 4.5 bin liralık bir laptop bakıyorum bazı oyunları oynayacağım (csgo-half life, lol, mta ve bazı korku oyunları vs.) bunları kaldırsa yeterli maalesef bilgisayardan hiç ama hiç anlamıyorum windows olsa iyi olur bilgisayara çok yüklenmeyeceğim zaten öğrenciyim. benim bulduğum bazı bilgisayarlar bunlar:
www.epey.com

Asus X509FB-BR102T Notebook
Asus X509FB-BR102T Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
www.epey.com
ASUS D509DJ-EJ119 AMD Ryzen 7-3700U 8G 512GB SSD MX230 2GB FHD 15.6" FHD Freedos | Trendyol
Trendyol.com sayesinde ASUS ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.
www.trendyol.com
www.trendyol.com

bunlar kaldırır mı bilmiyorum fakat bu tarzda olsa yeterli olur sanırım yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim tavsiyelerinizi bekliyorum (az önceki konuma çok yorum gelmediği için tekra paylaşıyorum )

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba iyi günler, ben maximum 4.5 bin liralık bir laptop bakıyorum bazı oyunları oynayacağım (csgo-half life, lol, mta ve bazı korku oyunları vs.) bunları kaldırsa yeterli maalesef bilgisayardan hiç ama hiç anlamıyorum windows olsa iyi olur bilgisayara çok yüklenmeyeceğim zaten öğrenciyim. benim bulduğum bazı bilgisayarlar bunlar:
www.epey.com

Asus X509FB-BR102T Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
www.epey.com
ASUS D509DJ-EJ119 AMD Ryzen 7-3700U 8G 512GB SSD MX230 2GB FHD 15.6" FHD Freedos | Trendyol
Trendyol.com sayesinde ASUS ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.
www.trendyol.com
www.trendyol.com

bunlar kaldırır mı bilmiyorum fakat bu tarzda olsa yeterli olur sanırım yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim tavsiyelerinizi bekliyorum (az önceki konuma çok yorum gelmediği için tekra paylaşıyorum )
1- Yükselt butonu var.
2- Acil durum ne?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
R7 3700u olan güzel diğeri iğrenç

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
www.epey.com

www.epey.com
www.epey.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com

Üstteki asua x5 i kullanıyorum ısı deli derecede klavyeye yansıyor sadece wasd tuşlarının olduğu yere num lock tarafında fan olduğu için serinlik geliryor bende cs oynarken böyle oluyor valoda daha fazla ısınıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstteki asua x5 i kullanıyorum ısı deli derecede klavyeye yansıyor sadece wasd tuşlarının olduğu yere num lock tarafında fan olduğu için serinlik geliryor bende cs oynarken böyle oluyor valoda daha fazla ısınıyor
Ayrıca mx 110lu laptopun performansından memnun kalmazsın iyi değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sude özen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ayrıca mx 110lu laptopun performansından memnun kalmazsın iyi değil
çok teşekkür ederim peki bu nasıl https://urun.n11.com/dizustu-bilgis...edium=cpc&utm_campaign=price_comp&utm_term=21

https://www.hepsiburada.com/hp-15-d...ar-3h813ea-p-HBV00000TCHJF?magaza=Hepsiburada bunu alabilirsin 4C 8T işlemciyle ve ssd ile powerpoint gibi programlarda sıkıntı yaşamazsın
windows yok ama sorun o

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
çok teşekkür ederim peki bu nasıl https://urun.n11.com/dizustu-bilgis...edium=cpc&utm_campaign=price_comp&utm_term=21

windows yok ama sorun o
Windowsu kurmak çok basit fazladan 500 600e gerek yok

windows yok ama sorun o
5000e daha iyileri var

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı