Neler Yeni

Laptoplar arasında çok kararsız kaldım.

imonly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İslam Işık
Maksimum 4500 eğer çok çok zorlarsam 5000tl kadar bütçem var. Forumdaki önerilere çok baktık. Ama çok kararsız kaldım. Kendi istediğimi şöyle açıklayayım. Hiç oyun oynayan biri değilim. En son fifa 2005 oynamışımdır.
İstediğim şarjı uzun gidecek ekran kalitesi idare edecek. Ve özellikle hopörlör kuvvetli olacak. Çünkü genelde sadece youtube gibi sitelerde takılıyorum. İleride temel olarak programlamalar ile uğraşmayı düşünüyorum. Bundan dolayı dahli ekran kartı yetersiz kalır mı bilmiyorum.
Aklım casper modellere gidiyor. Ucuz gibi harici ekran kartları da var. Ama çok dandik diyenler var. lenovo ve acer önerilerinizi gördüm onlarında Dahili vega ekran kartları var.

Kısacası beni 5 7 sene götürecek hopörlörü ve ekranı iyi ısınma yapmayacak ortanın bir tık üstü ne önerirsiniz. Şunlar forumda gördüklerim. Bunun dışında da olabilir.

Şu konuda da cahilim. Özellikle casper seç özelliştirde rami 16gb a felan yükseltme yapıyor. Ben o sistemde 8gb dan fazlasını çalıştırabilir miyim yani faydası olur mu yoksa sadece kelime oyunu mu yapıyorlar.
Çok uzun oldu. Umarım yardımcı olursunuz.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Maksimum 4500 eğer çok çok zorlarsam 5000tl kadar bütçem var. Forumdaki önerilere çok baktık. Ama çok kararsız kaldım. Kendi istediğimi şöyle açıklayayım. Hiç oyun oynayan biri değilim. En son fifa 2005 oynamışımdır.
İstediğim şarjı uzun gidecek ekran kalitesi idare edecek. Ve özellikle hopörlör kuvvetli olacak. Çünkü genelde sadece youtube gibi sitelerde takılıyorum. İleride temel olarak programlamalar ile uğraşmayı düşünüyorum. Bundan dolayı dahli ekran kartı yetersiz kalır mı bilmiyorum.
Aklım casper modellere gidiyor. Ucuz gibi harici ekran kartları da var. Ama çok dandik diyenler var. lenovo ve acer önerilerinizi gördüm onlarında Dahili vega ekran kartları var.

Kısacası beni 5 7 sene götürecek hopörlörü ve ekranı iyi ısınma yapmayacak ortanın bir tık üstü ne önerirsiniz. Şunlar forumda gördüklerim. Bunun dışında da olabilir.

Şu konuda da cahilim. Özellikle casper seç özelliştirde rami 16gb a felan yükseltme yapıyor. Ben o sistemde 8gb dan fazlasını çalıştırabilir miyim yani faydası olur mu yoksa sadece kelime oyunu mu yapıyorlar.
Çok uzun oldu. Umarım yardımcı olursunuz.

Pc topla derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cunku degmez leptopa para vermek

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

imonly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İslam Işık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haklısın ama laptopsuz olmaz. Sağa sola giderken lazım olacak. Öğrenciyim.

Def2easy59

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emir yiğit galata
Laptopta sanırsam ryzen önermiyolardı laptopta işlemci, ram önemliydi galiba

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
HP 3700U.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,052
İsim
Ömer
Steam
fieryz
En üstteki HP'yi öneririm.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

imonly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İslam Işık
Cevapları okurken bile allak bullak oldum. Biraz daha açık yardımcı olursanız mutlu olurum. Casper harixi ekran kartlı 4600tl gibi o benim işimi nasıl görür mü? Hopörlör kuvvetli mi ısınma yapar mı

NBatuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
NBatuhan
Anladığım kadarıyla performans birinci planda değil, marka model öneremeyeceğim fakat dizüstü pc alırken malzemesinin plastik olmamasına dikkat ediniz, plastik kasalarda ısı düzgün dağılmıyor ve klavyeye kadar ulaşıp rahatsızlık verebiliyor. Yine alacağınız modelin ekranı gövdeye bağlayan menteşelerin kaliteli olması daha iyi olur. Artık yeni nesil dizüstülerde alt kapak olayı pek yok, ama tercihen ilerde HDD/SSD/RAM yükseltmesi yaparım diyorsanız altta kapak olması avantajınıza ama şart değil. Birde alacağınız pc lerin mutlaka incelemesini izleyin veya yerinde görüp alın

Top Bottom