Maksimum 4500 eğer çok çok zorlarsam 5000tl kadar bütçem var. Forumdaki önerilere çok baktık. Ama çok kararsız kaldım. Kendi istediğimi şöyle açıklayayım. Hiç oyun oynayan biri değilim. En son fifa 2005 oynamışımdır.
İstediğim şarjı uzun gidecek ekran kalitesi idare edecek. Ve özellikle hopörlör kuvvetli olacak. Çünkü genelde sadece youtube gibi sitelerde takılıyorum. İleride temel olarak programlamalar ile uğraşmayı düşünüyorum. Bundan dolayı dahli ekran kartı yetersiz kalır mı bilmiyorum.
Aklım casper modellere gidiyor. Ucuz gibi harici ekran kartları da var. Ama çok dandik diyenler var. lenovo ve acer önerilerinizi gördüm onlarında Dahili vega ekran kartları var.
Kısacası beni 5 7 sene götürecek hopörlörü ve ekranı iyi ısınma yapmayacak ortanın bir tık üstü ne önerirsiniz. Şunlar forumda gördüklerim. Bunun dışında da olabilir.
Şu konuda da cahilim. Özellikle casper seç özelliştirde rami 16gb a felan yükseltme yapıyor. Ben o sistemde 8gb dan fazlasını çalıştırabilir miyim yani faydası olur mu yoksa sadece kelime oyunu mu yapıyorlar.
Çok uzun oldu. Umarım yardımcı olursunuz.
İstediğim şarjı uzun gidecek ekran kalitesi idare edecek. Ve özellikle hopörlör kuvvetli olacak. Çünkü genelde sadece youtube gibi sitelerde takılıyorum. İleride temel olarak programlamalar ile uğraşmayı düşünüyorum. Bundan dolayı dahli ekran kartı yetersiz kalır mı bilmiyorum.
Aklım casper modellere gidiyor. Ucuz gibi harici ekran kartları da var. Ama çok dandik diyenler var. lenovo ve acer önerilerinizi gördüm onlarında Dahili vega ekran kartları var.
Kısacası beni 5 7 sene götürecek hopörlörü ve ekranı iyi ısınma yapmayacak ortanın bir tık üstü ne önerirsiniz. Şunlar forumda gördüklerim. Bunun dışında da olabilir.
Şu konuda da cahilim. Özellikle casper seç özelliştirde rami 16gb a felan yükseltme yapıyor. Ben o sistemde 8gb dan fazlasını çalıştırabilir miyim yani faydası olur mu yoksa sadece kelime oyunu mu yapıyorlar.
Çok uzun oldu. Umarım yardımcı olursunuz.
HP 15-DB1096NT AMD Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD Windows 10 Fiyatı
HP 15-DB1096NT AMD Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD Windows 10 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Nirvana Sırt Çantası Modelleri Ve Özellikleri - Casper
Casper, üstün performans ve dayanıklılık sunan modelleriyle her ihtiyaca hitap ediyor. İhtiyacınıza uygun Casper ürünlerini keşfedin.
www.casper.com.tr
Lenovo IdeaPad S145-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 512GB SSD Fiyatı
Lenovo IdeaPad S145-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
HP 15-DW2011NT 3H817EA i5-1035G1 8 GB 1 TB + 256 GB SSD MX330 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP 15-DW2011NT 3H817EA i5-1035G1 8 GB 1 TB + 256 GB SSD MX330 15.6" Full HD Notebook fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP 15-DW2011NT 3H817EA i5-1035G1 8 GB 1 TB + 256 GB SSD MX330 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Lenovo Laptop & Notebook Modelleri - Teknosa
Lenovo Laptop ve notebook modellerini keşfedin! İş, oyun amaçlı ve günlük kullanıma uygun Lenovo laptop & notebook fiyatları ve modelleri şimdi Teknosa'da.
www.teknosa.com