rraeyz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- İdris
- Bütçe
- 30000
Merhaba arkadaşlar, yeni bir laptop almak istiyorum ama bütçem kısıtlı ve kendi çapımda bir araştırma yapıp birkaç seçenek buldum. Aşağıya linkleri bırakıyor olacağım ama lütfen ram ve ssd kısmına takılmayın zaten yükselteceğim. Aralarında fiyat farkları var evet ama daha uygun fiyatlısını alırsam 32gb ram e kadar yükseltirim. Ayrıca yüksek fiyatlısı daha iyi olabilir ama aradaki fiyat farkına değer mi ona karar veremedim. Oyun, yazılım, render ve genel kullanım olacak. Bu fiyat bantlarında kendi önerilerinizide sunabilirsiniz.
Kronik sorunları olan, ısınma ve yüksek fan sesi olanlar varsa önermeyiniz.
Acer Nitro 5 AN515-46-R8TP (8GB/512SSD) Notebook
Acer Nitro 5 AN515-46-R8TP (8GB/512SSD) Notebook NH.QGXEY.002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Acer Nitro 5 AN515-58-588W (8GB/512SSD) Notebook
Acer Nitro 5 AN515-58-588W (8GB/512SSD) Notebook NH.QLZEY.007 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN205 Notebook
Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN205 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Kronik sorunları olan, ısınma ve yüksek fan sesi olanlar varsa önermeyiniz.