Neler Yeni

Laptoplarda ve Routerde Wi-Fi ye bağlanamıyorum

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Telefonlarda problem olmuyor fakat evimdeki laptopların hiçbirinde internete bağlanmıyor. Aynı durum routerde da var. Genel olarak aşağıya bıraktığım hatayı alıyoruz. Yardımcı olabilir misiniz? Modemle alakalı bir problem olabilir diye düşünüyorum.

Ekler

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    35.6 KB · Hit: 19

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Eren
Telefonlarda problem olmuyor fakat evimdeki laptopların hiçbirinde internete bağlanmıyor. Aynı durum routerde da var. Genel olarak aşağıya bıraktığım hatayı alıyoruz. Yardımcı olabilir misiniz? Modemle alakalı bir problem olabilir diye düşünüyorum.
router ethernet kablosu ile mi modeme bağlı?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• 110000580986704.jpg
    110000580986704.jpg
    12.4 KB · Hit: 10

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
ilk olarak modemi resetlemeyi dene ona göre çözüm üretiriz laptoplar ile alakalı olduğunu sanmıyorum.
Zamanında da bağlanmaya çalışmıştım resetledim bir şey çıkmamıştı. Yine resetleyeyim mi?

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
haiko haikoloji
[silinsin]

Son düzenleme:

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Klavyeniz üzerinden Windows + R kombinasyonunu uygularak “Çalıştır” penceresini açın.
  • Açılan çalıştır penceresine “services.msc” komutunu girin.
  • Hizmetler ekranı üzerinden “WLAN AutoConfig” hizmetini bulun ve sağ tıklayıp “Özellikler” seçeneğine tıklayın.
  • Başlangıç türü kısmını “Otomatik” olarak değiştirip “Uygula” ardından “Tamam” butonuna tıklayın.
Böylelikle WLAN yapılandırması tekrar sağlanmış olacaktır. Bu işlemden sonra bilgisayarınızı veya oturumunuzu yeniden başlatmanız gerekmektedir.
Hocam iyi dedin de problem cihazda değil bütün laptoplarda oluyor. İnternetle özellikle de modemle alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bütün laptoplarda oluyor derken elimdeki laptopların hiçbiri bağlanmıyor.

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
haiko haikoloji
Hocam iyi dedin de problem cihazda değil bütün laptoplarda oluyor. İnternetle özellikle de modemle alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bütün laptoplarda oluyor derken elimdeki laptopların hiçbiri bağlanmıyor.
[silinsin]

Son düzenleme:

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Hocam çözdüm sorunu, şifrede türkçe harf bulunduğu için olmuyormuş. Değiştirdim düzeldi. Teşekkürler.

Top Bottom