Neler Yeni

laptop'mu yoksa kasa mı almalıyım?

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp
https://www.incehesap.com/superior-elite-webtekno-gaming-pc-fiyati-44987/
bu kasayı alıp 480gb ssd alıp birde rami 16 yapmak mı?

yoksa

bu laptop'u alıp 144hz rahatlığında kullanmak ve sonradan 8gb daha ram eklemek mi?

kasa daha uzun ömürlü ve yükseltme yapmaya çok müsait ama taşınamaz ayrıca monitör ekstra 1.5k vermek gerekir mining yüzünden piyasası çöptür

laptop kasa kadar uzun ömürlü olmasa da uzun ömürlü ram ve ssd kolayca arttırılabilir faka ekran kartı için e gpu yapılmalı buda taşınabilirlikten vazgeçmek demek
yatakta veya arabada oyun oynama keyfi vardır misafirlikte cyberpunk oynatır monitör için ekstra para vermeye gerek yok 144hz ekranı vardır dolar yüzünden piyasası çöptür

sizce hangisi?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Cevap çok basit, başka yerdede kullanman gerekiyorsa laptop. Oyun oynayacak ve başka yerde kullanmicaksan %101 kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa her zaman iyidir, monitörün piyasasıda o kadar kötü değil. 1.5K ya mis gibi monitörler bulabilirsiniz.

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap çok basit, başka yerdede kullanman gerekiyorsa laptop. Oyun oynayacak ve başka yerde kullanmicaksan %101 kasa

Kasa her zaman iyidir, monitörün piyasasıda o kadar kötü değil. 1.5K ya mis gibi monitörler bulabilirsiniz.
9.5k vermek çok pahalı geliyor laptop 8k yanında 144hz monitör var ayrıca 17.3 inch

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ben olsam laptop alırdım. laptopun +larına ek olarak,
ekstradan klavye almana gerek yok, wifi ve bluetooth var, monitör alırsan masaüstü gibi kullanma şansın da var. eski laptopumu masaüstü gibi kullanıyordum.

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp
ben olsam laptop alırdım. laptopun +larına ek olarak,
ekstradan klavye almana gerek yok, wifi ve bluetooth var, monitör alırsan masaüstü gibi kullanma şansın da var. eski laptopumu masaüstü gibi kullanıyordum.
peki yetmediğinde diyelimki gta 6 çıktı ve bu bilgisayar kaldırmadı ne yapılmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
İsa
Taşımak istiyorsan laptop
Onun dışında masaüstü

peki yetmediğinde diyelimki gta 6 çıktı ve bu bilgisayar kaldırmadı ne yapılmalı
8gb ram eklersin yine açmazsa oynamazsin

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hiç bişey yapamazsın yükseltilebilenleri yükseltmek dışında. Kasanın her şeyini değiştirebilirsin. Ayrıca laptoptaki bileşenlerin ve kasanının bileşenlerinin isminin aynı olduguna bakma. Aynı özelliklerde aynı oyunu oynayan laptopla kasayı karşılaştırırsan, 40-50 fps ye kadar fark görebilirsin

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp
Taşımak istiyorsan laptop
Onun dışında masaüstü

8gb ram eklersin yine açmazsa oynamazsin
yada yanına 2. el bir oyun konsolu alırım yeni nesil kaldırmayanları ondan oynarım bu mantıklı gibi geldi bana

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
yapabileceğin pek de bir şey yok. xcloud ve geforce now gibi platformlarda varsa o şekilde oynayabilirsin ancak.

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
dediğim 2. el konsol alma olayı yapılabilir mi?
o konsol xbox olacaksa mantıksız. zaten pcde olan her şey onda da var. xbox alma niyetin varsa series x alıp çok çok ucuza sadece bilgisayar olsun diye bir şey alınabilir. ya da laptop + ps5 tadından yenmez.

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp
o konsol xbox olacaksa mantıksız. zaten pcde olan her şey onda da var. xbox alma niyetin varsa series x alıp çok çok ucuza sadece bilgisayar olsun diye bir şey alınabilir. ya da laptop + ps5 tadından yenmez.
ps oyunları çok pahalı xbox series s almak gibi bir düşüncem var 2. eli 3k ya kadar düşer o zamana yanına birde gamepass alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,628
Üyeler
165,385
Son üye
Can21
Top Bottom