Laptopta 8GB RAM Yeterli Mi?

Al_rz

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar. Yeni laptop almam gerekiyordu. RAM açısından 8 GB alıp sonra ekleme yaparım diye düşünmüştüm. Aldıktan sonra baktım ki slot yok ve olan RAM de anakarta lehimliymiş. Sorum şu oyun oynamıyorum bazen valorant falan ayda 1-2 o kadar. Onun dışında okul işleri, film/dizi izleme, müzik dinleme için kullanmayı düşünüyorum. Sadece kullandığım bir uygulama ağır 1-1.5 GB RAM yiyor o kadar. Sizce laptopu iade edeyim mi yoksa yeterli mi?

Laptop modeli ise MSI Modern 15 B7M-078XTR
Ryzen 5 7530U yani APU işlemci.

Yardımcı olan herkese teşekkürler şimdiden.

/
Merhabalar. Yeni laptop almam gerekiyordu. RAM açısından 8 GB alıp sonra ekleme yaparım diye düşünmüştüm. Aldıktan sonra baktım ki slot yok ve olan RAM de anakarta lehimliymiş. Sorum şu oyun oynamıyorum bazen valorant falan ayda 1-2 o kadar. Onun dışında okul işleri, film/dizi izleme, müzik dinleme için kullanmayı düşünüyorum. Sadece kullandığım bir uygulama ağır 1-1.5 GB RAM yiyor o kadar. Sizce laptopu iade edeyim mi yoksa yeterli mi?

APU'yla oyun oynuyosan 8 GB ram yetersiz kalıcaktır.

Yetersiz. Hele tarayıcı olarak chrom kullanırsan.

Bu fiyat bandında hepsi böyle üstüne biraz koyabilirsen satıp daha iyisini al bence konu aç ne kadar bütçen varsa ama oyunlar için sınır ram 16
8 yetersiz

Yetkili servisine sor mutlaka ram ekleme için bir slot bulunmalı.

En son çıkan oyunlar en az 16 GB ram istiyor.Oyun oynamayacaksan 8 GB ram yeterli olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,972
Üyeler
184,366
Son üye
xxcam
Geri