- Reaksiyon skoru
- 344
mikrofon testi yapıyorum internetten arkaya youtube videosu açınca test sesine youtube sesi gelmiyor ama discorddayken youtube videosunun sesi geliyor yani sadece discord ile alakalı bir şey nasıl cozerim dun soundpad yukledim soundpadden ses acınca dcye gitmiyodu cok şey denedim sonra gürültü engellemeyi kapatınca dcye soundpad sesi gitmeye basladı duzgun bi sekilde ama bugun youtube videosu acıyorum onun da sesi gidiyor tüm ses ayarlaını sıfırladım ama hala youtune sesi gidiyor dcye normal mikrofon testinde youtube sesi gelmiyor sadece dcde
şimdi hatırladım dun fears to fathom oynarken dolabın icinde saklandım ve o bölümde mikrofonu algılıyor sessiz olmamız lazım ses yapmıyorum ama oyundaki sesleri algılıyodu arkada gerilim müziği varken mikrofon algılama da artıyodu ses seviyesi
şimdi hatırladım dun fears to fathom oynarken dolabın icinde saklandım ve o bölümde mikrofonu algılıyor sessiz olmamız lazım ses yapmıyorum ama oyundaki sesleri algılıyodu arkada gerilim müziği varken mikrofon algılama da artıyodu ses seviyesi