Hocan kamera alsın o halde. Çok saçma iş bu. Durumu olmayanlar dersten mi kalıyor o zaman?3 gündür böylle şuanda eksi verdi
bilmiyorum kiHocan kamera alsın o halde. Çok saçma iş bu. Durumu olmayanlar dersten mi kalıyor o zaman?
tamamKamera gizlilik ayarlarını kontrol et.
evet artık bunun üzerinden de not veriyo bizim okkulAtsın -, ne olacak. Sanki not mu veriyor? Ben şuana kadar hiç derse girmedim, kaybım da bence yok. İlk online eğitim zamanı girdiğim derslerden biliyorum. Verim 0, hiçbir şey öğretmiyor, sadece boş boş ekrana bakıyoruz. Online eğitime harcadığım zamanı işime harcıyorum, para kazanıyorum. Ya bir kere eğitim sistemi, direk devlet bana değer vermiyor ki. Ben niye onlara değer vereyim (Sadece bu konuda)?
açık hocamKamera gizlilik ayarlarını kontrol et.
Şikayet edebilirsin. Ziya Selçuk "Uzaktan eğitimde herhangi bir sınav ve notlama olmayacak. Bu süreç çocuklarımızın çalış demeden çalışacakları, ödev yap demeden kağıda kaleme sarılacakları, oku demeden okuyacakları, öz sorumluluklarıyla tanışacakları bir süreç olacak. Biz çocuklarımıza güveniyoruz. Onlar izlemedikleri, çalışmadıkları her konunun daha sonra kendileri için bir sorun teşkil edeceğini bilirler" demişti. Şikayet edersen haklı çıkarsın, tüm arkadaşlarını da kendini de bu sistemden kurtarırsın.tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet artık bunun üzerinden de not veriyo bizim okkul
özel okuldayım broŞikayet edebilirsin. Ziya Selçuk "Uzaktan eğitimde herhangi bir sınav ve notlama olmayacak. Bu süreç çocuklarımızın çalış demeden çalışacakları, ödev yap demeden kağıda kaleme sarılacakları, oku demeden okuyacakları, öz sorumluluklarıyla tanışacakları bir süreç olacak. Biz çocuklarımıza güveniyoruz. Onlar izlemedikleri, çalışmadıkları her konunun daha sonra kendileri için bir sorun teşkil edeceğini bilirler" demişti. Şikayet edersen haklı çıkarsın, tüm arkadaşlarını da kendini de bu sistemden kurtarırsın.
dostum hoca zaten sınıf hocasıHangi okuldasın ? kamerası yok diye öğrenciye eksi not mu verilir ? Sınıfı öğretmenine söyle bu durumu kameram yok diye eksi alıyorum de. Böyle devam ederse eksi veren hocadan kamera iste.
dostum hoca zaten sınıf hocasıHangi okuldasın ? kamerası yok diye öğrenciye eksi not mu verilir ? Sınıfı öğretmenine söyle bu durumu kameram yok diye eksi alıyorum de. Böyle devam ederse eksi veren hocadan kamera iste.
Daha iyi, şikayet etsen daha çok dikkate alınır. Not verilmesini değil kameran bozuk olduğu için - aldığını söyle, düzeltirler. Tabi hocaya söyleme müdüre falan söyle. Uğraşamam diyorsan hocam - verdiniz müdüre gidicem falan de düzeltirse uğraşmazsın.özel okuldayım bro