Hocanı şikayet et3 gündür böylle şuanda eksi verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
açabilirsem geri allıcak
Hocanı şikayet et3 gündür böylle şuanda eksi verdi
açabilirsem geri allıcak
O zaman de hocaya hocam kameram olmamasına rağmen açmamı istiyorsunuz bana kamerayı açmamı sağlayacak imkanı verin açayım de. Bir de telefon kamerasını normal kamera gibi kullanabiliyorsun zoom'da youtubede var yapılışıbunun tahmini f8 le alakası var ama çalışmıyor
dostum hoca zaten sınıf hocası
dostum hoca zaten sınıf hocası
okullarda sınav olacak sıkıntı bu zatenAtsın -, ne olacak. Sanki not mu veriyor? Ben şuana kadar hiç derse girmedim, kaybım da bence yok. İlk online eğitim zamanı girdiğim derslerden biliyorum. Verim 0, hiçbir şey öğretmiyor, sadece boş boş ekrana bakıyoruz. Online eğitime harcadığım zamanı işime harcıyorum, para kazanıyorum. Ya bir kere eğitim sistemi, direk devlet bana değer vermiyor ki. Ben niye onlara değer vereyim (Sadece bu konuda)?
kankam laptopO zaman de hocaya hocam kameram olmamasına rağmen açmamı istiyorsunuz bana kamerayı açmamı sağlayacak imkanı verin açayım de. Bir de telefon kamerasını normal kamera gibi kullanabiliyorsun zoom'da youtubede var yapılışı
Laptopa harici kamera olarak takabiliyorsun telefon kamerasını.kankam laptop
Normal sınav zamanı da sınavdan 2 ders önce çalışmaya başlıyorduk, sorun yok 1 gün önce çalışmaya başlarız hallederizokullarda sınav olacak sıkıntı bu zaten
Bişey olmaz sanki keyfinden açmıyorsun. Durumdan anlaması lazım.okuldaki ilk yılımdan böyle olmıyım
Bi de desin ki eksiyi artı yap kırarım belini.Daha iyi, şikayet etsen daha çok dikkate alınır. Not verilmesini değil kameran bozuk olduğu için - aldığını söyle, düzeltirler. Tabi hocaya söyleme müdüre falan söyle. Uğraşamam diyorsan hocam - verdiniz müdüre gidicem falan de düzeltirse uğraşmazsın.