hocam adam internete bağlamadan nasıl yapsın güncelemeyi muhtemelen freedos almış ve windows kurmuş flash ile bende yaaşadım konu sahibi bende modem kutusunun içindne çıkan kabloyu modeme takmıştım önerim tüm windows güncelemeleri bitene kadar bekle sonra çıkar kulan wifi ileWindows updateleri yaptınız mı?
Ethernet bağlamıştır diye dedimhocam adam internete bağlamadan nasıl yapsın güncelemeyi muhtemelen freedos almış ve windows kurmuş flash ile bende yaaşadım konu sahibi bende modem kutusunun içindne çıkan kabloyu modeme takmıştım önerim tüm windows güncelemeleri bitene kadar bekle sonra çıkar kulan wifi ile
Hocam etherneti çektim az önce, şu an ethernete bağlıyım win update ve gpu driverları kuruyorum. Win update çoğunu yaptım ama bazı arkadaşlarda gpu driver kurmayınca da bu sorun varmış anlamsız şekilde. DeniyorumEthernet bağlamıştır diye dedim
evet var bendede olmuştu bende amd rx gpu var amdnin adrenalin uygulamasını kurmuştum windowsun kurduklarından daha yenilerini indrmişti ve windowsun kurmadıklarını önerim mesela ekran kartın rx 6600m ise rx 6600m sürücü diye değilde amd adrenalin diye yaz hem diğer sürücüleride kuruyorHocam etherneti çektim az önce, şu an ethernete bağlıyım win update ve gpu driverları kuruyorum. Win update çoğunu yaptım ama bazı arkadaşlarda gpu driver kurmayınca da bu sorun varmış anlamsız şekilde. Deniyorum
Bazen windows kurulumundan dolayı da Wifi olmuyor. Başıma geldi birkaç kere. Yeniden format atınca düzeliyordu.Hocam etherneti çektim az önce, şu an ethernete bağlıyım win update ve gpu driverları kuruyorum. Win update çoğunu yaptım ama bazı arkadaşlarda gpu driver kurmayınca da bu sorun varmış anlamsız şekilde. Deniyorum
Windows update çoğu şeyi yapıyor, gpu driverını dediğiniz gibi ayrı indirin zaten. Updateler bitince wifi gelir diye düşünüyorum.Hocam etherneti çektim az önce, şu an ethernete bağlıyım win update ve gpu driverları kuruyorum. Win update çoğunu yaptım ama bazı arkadaşlarda gpu driver kurmayınca da bu sorun varmış anlamsız şekilde. Deniyorum
Evet öyle olur muhtemelen. Gelmezse internet sitesinden seri no. girerek wi fi driverini indirin.Windows update çoğu şeyi yapıyor, gpu driverını dediğiniz gibi ayrı indirin zaten. Updateler bitince wifi gelir diye düşünüyorum.