Neler Yeni

Laptopta Wifi Seçeneği Yok

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Bugün aldığım Acer Nitro 16 laptopta ayarlarda wifi seçeneği yok. Sadece ethernet var. Wifiye bağlanmak istiyorum nasıl yapabilirim? Win11 kurdum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Windows updateleri yaptınız mı?

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ciri

Shourd

80+ Gold
Windows updateleri yaptınız mı?
hocam adam internete bağlamadan nasıl yapsın güncelemeyi muhtemelen freedos almış ve windows kurmuş flash ile bende yaaşadım konu sahibi bende modem kutusunun içindne çıkan kabloyu modeme takmıştım önerim tüm windows güncelemeleri bitene kadar bekle sonra çıkar kulan wifi ile

• Beğen

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hocam adam internete bağlamadan nasıl yapsın güncelemeyi muhtemelen freedos almış ve windows kurmuş flash ile bende yaaşadım konu sahibi bende modem kutusunun içindne çıkan kabloyu modeme takmıştım önerim tüm windows güncelemeleri bitene kadar bekle sonra çıkar kulan wifi ile
Ethernet bağlamıştır diye dedim

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ethernet bağlamıştır diye dedim
Hocam etherneti çektim az önce, şu an ethernete bağlıyım win update ve gpu driverları kuruyorum. Win update çoğunu yaptım ama bazı arkadaşlarda gpu driver kurmayınca da bu sorun varmış anlamsız şekilde. Deniyorum

Shourd

80+ Gold
Hocam etherneti çektim az önce, şu an ethernete bağlıyım win update ve gpu driverları kuruyorum. Win update çoğunu yaptım ama bazı arkadaşlarda gpu driver kurmayınca da bu sorun varmış anlamsız şekilde. Deniyorum
evet var bendede olmuştu bende amd rx gpu var amdnin adrenalin uygulamasını kurmuştum windowsun kurduklarından daha yenilerini indrmişti ve windowsun kurmadıklarını önerim mesela ekran kartın rx 6600m ise rx 6600m sürücü diye değilde amd adrenalin diye yaz hem diğer sürücüleride kuruyor

• Muhteşem

şahin doğan

80+ Platinum
Bazen windows kurulumundan dolayı da Wifi olmuyor. Başıma geldi birkaç kere. Yeniden format atınca düzeliyordu.

• Muhteşem

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Windows update çoğu şeyi yapıyor, gpu driverını dediğiniz gibi ayrı indirin zaten. Updateler bitince wifi gelir diye düşünüyorum.

• Muhteşem

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,653
İsim
Fatih
Windows update çoğu şeyi yapıyor, gpu driverını dediğiniz gibi ayrı indirin zaten. Updateler bitince wifi gelir diye düşünüyorum.
Evet öyle olur muhtemelen. Gelmezse internet sitesinden seri no. girerek wi fi driverini indirin.

• Muhteşem
Top Bottom