Neler Yeni

Çözüldü✓ Laptoptaki işletim sistemini değiştirirsek garanti dışı kalır mı?

mymelon0

80+
Dell Gaming G15 5530 G155530013U Intel Core i7-13650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX4060 8GB 140W 15.6 inç Full HD Ubuntu Gaming Laptop
https://app.hb.biz/fpMdTHU2myZz
Bu laptopu almayı düşünüyorum fakat işletim sistemi Ubuntu. Kendim windowsa çevirsem garanti dışı kalır mı?

Farex

80+ Silver
Benimde kullandığım cihaz garanti dışı da kalmaz soruların varsa yardımcı olabilirim.

Farex

80+ Silver
Cihaz performans ve ısı değerleri olarak nasıl?
1 seneden fazla oldu alalı. Isı olarak mükemmel soğutması var sadece bir tane sensör var onu devredışı bırakman gerekiyor onun dışında sorun yok, şöyle hiçbir cihazda olmayan cihazı hareket ettirilip ettirilmediğini algılayan bir sensör var bazen bu sensör sapıtıyor ve devreye giriyor bu sefer ekran kartına watt düşürüyor cihaz ısınmasın diyerekten buradaki amaç mesela kucak üstünde kullanımlarında bazen fan hava girişleri kapalı olabiliyor yatakta vs kullanırken bu sebepten ötürü soğutmada düşüklük oluyor. cihaz yük altında iken chipset vs aşırı ısıdan arızalanmasın diye böyle bir önlem koyulmuş. Ben şahsen iptal ettim 2dk lık iş onun dışında süper ki konum var inceleyebilirsin.

mymelon0

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 seneden fazla oldu alalı. Isı olarak mükemmel soğutması var sadece bir tane sensör var onu devredışı bırakman gerekiyor onun dışında sorun yok, şöyle hiçbir cihazda olmayan cihazı hareket ettirilip ettirilmediğini algılayan bir sensör var bazen bu sensör sapıtıyor ve devreye giriyor bu sefer ekran kartına watt düşürüyor cihaz ısınmasın diyerekten buradaki amaç mesela kucak üstünde kullanımlarında bazen fan hava girişleri kapalı olabiliyor yatakta vs kullanırken bu sebepten ötürü soğutmada düşüklük oluyor. cihaz yük altında iken chipset vs aşırı ısıdan arızalanmasın diye böyle bir önlem koyulmuş. Ben şahsen iptal ettim 2dk lık iş onun dışında süper ki konum var inceleyebilirsin.
Peki ona da bakarım, ilgine teşekkür ederim iyi geceler.

Farex

80+ Silver
Peki ona da bakarım, ilgine teşekkür ederim iyi geceler.
Link eklemeyi unutmuşum. İyi geceler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom