Laptoptan Gelen Cızırtı

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,015
Merhabalar, yakın zamanda Amazon'un kendisinden Asus Zenbook 14 OLED aldım ama bir cızırtı sesi fark ettim, klavye parlaklığını arttırdıkça sesin frekansı değişiyor, ses fandan gelmiyor, transistörler ya da bobinler dandik veya bozuk, ben şimdi bunu iade etsem ürünün kampanyası bitmesine 1 saat kalmış, fiyatı yükselecek, Asus bu sese değişim verir mi yoksa her türlü iade edeceğim.
Video'da klavye parlaklığını arttırıp azaltıyorum ses değişiyor, belli oluyor zaten.

Benim de Şarj aletinde ses vardı. Bobinden kaynaklı imiş. Kullanmaya engel olmadığı için Acer servisi format atıp geri yollamıştı mallar. Asus ne yapar bilemem. Muhtemelen değiştirmez ama.

Benim de Şarj aletinde ses vardı. Bobinden kaynaklı imiş. Kullanmaya engel olmadığı için Acer servisi format atıp geri yollamıştı mallar. Asus ne yapar bilemem. Muhtemelen değiştirmez ama.
İade edeceğim o zaman mecbur ya ama yerine tekrar bunu alamayacağım, beklerim o zaman biraz, iyi bir laptop düşerse o zaman bakarım artık

İade edeceğim o zaman mecbur ya ama yerine tekrar bunu alamayacağım, beklerim o zaman biraz, iyi bir laptop düşerse o zaman bakarım artık
Bende sırf indirimde aldım diye iade etmemiştim. Yine benim ki daha idare edilebilir bir kusurdu. Direkt Laptop tan gelmesi can sıkıcı elbette. Acelen yoksa yoksa yeni fırsat da kovalayabilirsin tabi reis. Önümüzdeki ay 11.11 muhteşem cuma gibi indirimler var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,183,406
Üyeler
187,827
Son üye
necipreis
Geri