dyinglightkotuoyundur
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,627
- İsim
- Ekmeleddin armut
- İlgilendiği Kategoriler
- Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
ürün bu https://www.incehesap.com/dell-inspiron-3558-b20f45c-fiyati-30458/
2015 te aldım 1500 lira gibi bir civara ben sorunlarını söyliyecem ona göre siz bana tahmini bir fiyat söyliyeceksiniz sorunlarını anlatmaya başlıyayım
ürün 5 yıllık baya kullanılmış benim tarafından
ürünün klavyesinde W VE D tuşları kırık ve çalışmıyor
adaptör orjinal değil ve şarj yerinde temazsızlık var
ürünün şarj giriş yerinde bir problem olduğuna neredeyse eminim orjinal adaptör bozuldu bozuldu derken yanlış voltaj vermeye başladı bunun sebebinin giriş yeri olduğunu ve onun adaptörü bozduğunu düşünüyorum
ekranda herhangi bir kırık yok tamamen sağlam çizik dahi yok
ürünün içi büyük ihtimalle çok pis ve tozlu alındığından beri hiç temizlenmedi
hdd sağlığı %100 bad sector yok
windows 10 yüklü ama kullanması çok zor 4gb bellekden dolayı en fazla 1gb bellek kalıyor
soldaki ızgara çıkışında bir kırık var ve bhu kırık aslında çokda küçük değil ama sadece ızgara telleri kırılmış yani iskeletde bir kırık yok o plastik tel gibi şeyler kırılmış
batarya orjinal değil
sizce en fazla ne kadar eder
2015 te aldım 1500 lira gibi bir civara ben sorunlarını söyliyecem ona göre siz bana tahmini bir fiyat söyliyeceksiniz sorunlarını anlatmaya başlıyayım
ürün 5 yıllık baya kullanılmış benim tarafından
ürünün klavyesinde W VE D tuşları kırık ve çalışmıyor
adaptör orjinal değil ve şarj yerinde temazsızlık var
ürünün şarj giriş yerinde bir problem olduğuna neredeyse eminim orjinal adaptör bozuldu bozuldu derken yanlış voltaj vermeye başladı bunun sebebinin giriş yeri olduğunu ve onun adaptörü bozduğunu düşünüyorum
ekranda herhangi bir kırık yok tamamen sağlam çizik dahi yok
ürünün içi büyük ihtimalle çok pis ve tozlu alındığından beri hiç temizlenmedi
hdd sağlığı %100 bad sector yok
windows 10 yüklü ama kullanması çok zor 4gb bellekden dolayı en fazla 1gb bellek kalıyor
soldaki ızgara çıkışında bir kırık var ve bhu kırık aslında çokda küçük değil ama sadece ızgara telleri kırılmış yani iskeletde bir kırık yok o plastik tel gibi şeyler kırılmış
batarya orjinal değil
sizce en fazla ne kadar eder