Neler Yeni

Laptopum Ram Artışını Destekliyormu ? hp 15s-eq3014nt

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Yazgan
hp 15s-eq3014nt modelini aldım 8gb ram bulunmakta performansı arttırmak için hem dual channel yapıp hemde 16gb a yükseltmek istiyorum ancak internette araştırdıgımda 2 ayrı bilgi çıkıyor birincisi 2.bir ram yuvası olmadıgı için ram yükseltmesi yapamayacagım 2.si ise ikinci bir ram slotunun oldugu ver ram yüksetebilecegimi söylüyor sizden kesin bir bilgi almak istiyorum laptopum yeni ve arkasını söküp garantisi gitsin istemem
şimdiden teşekürlerr...

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hp 15s-eq3014nt modelini aldım 8gb ram bulunmakta performansı arttırmak için hem dual channel yapıp hemde 16gb a yükseltmek istiyorum ancak internette araştırdıgımda 2 ayrı bilgi çıkıyor birincisi 2.bir ram yuvası olmadıgı için ram yükseltmesi yapamayacagım 2.si ise ikinci bir ram slotunun oldugu ver ram yüksetebilecegimi söylüyor sizden kesin bir bilgi almak istiyorum laptopum yeni ve arkasını söküp garantisi gitsin istemem
şimdiden teşekürlerr...
Youtube arama yerine şunu yaz "hp 15s-eq3014nt ram upgrade veya SSD upgrade" video'da kasa açılınca görürsün zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Slot var mı yok mu diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Yazgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtube arama yerine şunu yaz "hp 15s-eq3014nt ram upgrade veya SSD upgrade" video'da kasa açılınca görürsün zaten

Slot var mı yok mu diye
model yeni oldugu için herhangibir video bulamadım :(

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
epeyde bir kullanıcı 2 ram slotu olduğunu yazmış ancak epeyde üreticinin verdiği bilgileri kullanıyoruz demiş ve tümleşik 8 gb ram olduğu belirtilmiş

QWuiet

80+ Bronze
şimdiden teşekürlerr...
Görev yöneticisine gir ardından bellek ve orda kaç skorun dolu boş old. Görebilirsiniz

Slot*

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
internetten görev yöneticisinden nasıl ram takma yeri olup olmadığına bakmayı öğrenebilirsin. Ayrıca youtube üzerinden anakart vs için laptopunun maksimum ne kadara kadar ram desteklediğini öğrenebilirsin. Örneğin benim laptopum da channel başına 32 olmak üzere toplam 64gb ram desteği var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,031,479
Üyeler
163,502
Son üye
Selimc4n
Top Bottom