Yardım Laptopum Sizce Niye Satılmıyor ?

Linux yüklersen rahatlar aslında.
biliyorumda uğraşasım gelmiyor stres oluyorum dersler yetişmick diye 2 hafta kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 gün önce ikinci ekran olarak monitör almak için piyasa bakıyordum. Bu özelliklerde muadil çok ürün var. Muhtemelen o yüzden satılmıyor. 350 liraya 1080p 21" monitör aldım.
bi foto bekleriz hocam merak ettim dm kapalı senin

biliyorumda uğraşasım gelmiyor stres oluyorum dersler yetişmick diye 2 hafta kaldı
Olm Linux yüklemek en fazla 10 dakikanı alır lan. Ben dün bilgisayara 30 dakika içinde 5 format attım. Hep sistem değiştirdim. Bu rahatlık nerden geliyor biliyor musun?
Linux un hızlı yüklendiğini bildiğim için.

Hocam bende i3 5.nesil 12gb ram gt840m li laptop var acil lazım diye almıştım şimdi aldığım fiyattan (+8 ram ssd eklediğim halde) düşük fiyata koydum gene satamıyorum. Piyasa çok durgun normalde ikinci el bilgisayarcılar bile yazardı diye düşünüyorum.

Hocam bende i3 5.nesil 12gb ram gt840m li laptop var acil lazım diye almıştım şimdi aldığım fiyattan (+8 ram ssd eklediğim halde) düşük fiyata koydum gene satamıyorum. Piyasa çok durgun normalde ikinci el bilgisayarcılar bile yazardı diye düşünüyorum.
acayip

675 liraya aldım bu arada :D 1k ya vermedim 2 kişi istedi

varmı cidden o fiyata alırdım ben bulsam direk

ısınma sorunu vardı hayvan gibi ses yapıyordu kurtuldum valla ya evet xeon buna fark atıyor baya kasma var bunda 2-3 sekme açınca oyun oynamıyorum fazla ses yok 40 derece bu mis gibi ama performans çöp
var dolu

Bari satamıyorsun. Kullanamıyorsun da 3 sekmede donuyorsa gel iki dakika Linux kurak.
İndir şuradan: https://mirror.turhost.com/linuxmint/iso/stable/21/linuxmint-21-xfce-64bit.iso
Yani Linux yükledin diye derslerden geri kalmazsın.
seni mi kırcam deniyelim

Bari satamıyorsun. Kullanamıyorsun da 3 sekmede donuyorsa gel iki dakika Linux kurak.
İndir şuradan: https://mirror.turhost.com/linuxmint/iso/stable/21/linuxmint-21-xfce-64bit.iso
Yani Linux yükledin diye derslerden geri kalmazsın.
some 16 mbs internet problem

some 16 mbs internet problem
Sorun değil. Ben 8 kullanıyordum 1 ay öncesine kadar. Anlıyorum yani seni.

seni mi kırcam deniyelim
Bu kadar uğraşmamın sebebi GNU/Linux dünyasına destek olmak.

Rica etsem Linux Mint nasıl kurulur diye konu açar mısın konu dışına çıkıyor yoksa bu konuda.

bi foto bekleriz hocam merak ettim dm kapalı senin
İlandan aldım fotoğrafı. Dolap uygulamasında buldum. Herhangi bir sıkıntısı falan da yok temiz monitör. Bazen denk gelebiliyor kovalamak lazım.

Ekler

• IMG_20221016_130031.jpg
    IMG_20221016_130031.jpg
    227.9 KB · Hit: 29
İlandan aldım fotoğrafı. Dolap uygulamasında buldum. Herhangi bir sıkıntısı falan da yok temiz monitör. Bazen denk gelebiliyor kovalamak lazım.
@Mehmet Yılmaz Bu mesajı 2 ay önce yazmıştım. Bugün yazmışım gibi görünüyor. Bu durumu başkalarında da gördüm. Bir sıkıntı mı var?

Geri