Laptopuma m2 ssd onerisi yapabilir misiniz?

Reaksiyon skoru
58
Bütçe
1800
Butce: 1500-1800

Legion y520 15ikbm model laptopuma 2023 Temmuz'da 500gb Samsung 970 evo plus modelini almistim ancak daha 2 yil dolmadan bozuldu. Laptopumla uyumlu f/p yeni bir ssd almak istiyorum. Dramli olursa sevinirim. Okuma yazma hizinin cok da yuksek olmasina gerek yok. Zaten bilgisayarin anakarti hangi hizlari destekler bilmiyorum. Bu konularda cok bilgim olmadigi icin sizlerden yardim almak istedim. Siz herhangi bir yerden link atabilirsiniz fiyatina bakip ama benim icin acelesi oldugundan muhtemelen bu aksam gidip vatandan alicam. Kapasitesi 500gb olmasi yeterli. Win10'u alacagim ssdye kuracagim. Oynasam oynasam da maksimum battlefield1 oynarim. Onerilerinizi bekliyorum.

Hem 500 GB hem 1 TB olarak Exceria G2 alternatif.

cok tesekkur ederim eger magazada varsa bunu alicam

bazi yerlerde yorumlari okudum cok sicak calistigindan bahsetmisler. sikinti yasar miyim?
Laptop masayla bitişik kullanılıyorsa biraz normalin üstünde sıcaklık olabilir ancak yükseltiyle sorun olmayacaktır. Çok uzun süreli ve ağır işlemler olmadığı sürece de günlük kullanımda sorun çıkartmayacaktır.

Laptop masayla bitişik kullanılıyorsa biraz normalin üstünde sıcaklık olabilir ancak yükseltiyle sorun olmayacaktır. Çok uzun süreli ve ağır işlemler olmadığı sürece de günlük kullanımda sorun çıkartmayacaktır.
genelde sogutucu uzerinde kullaniyorum laptopu. en fazla 3-4 saat boyunca bf1 oynarim onun disinda tarayici da takilacam

xpg gammix s70 blade almanı öneririm

cok tesekkur ederim

bunu bulamazsam eger alternatif olarak baska bir tane daha soyleyebilir misiniz?
ama simdi soyleyin ki magazaya gittigimde hemen alabileyim :D @MoonWalk
Yorumu yeni görüyorum maalesef, arada kaynamış. Muhtemelen bulursunuz lakin bulamazsanız Blue SN580, Blue SN5000, SanDisk Extreme modelleri alternatif olabilir. Tam olarak denk bir model yok, bunlar da kalite sunduğundan sorun olmayacak modeller.

Yorumu yeni görüyorum maalesef, arada kaynamış. Muhtemelen bulursunuz lakin bulamazsanız Blue SN580, Blue SN5000, SanDisk Extreme modelleri alternatif olabilir. Tam olarak denk bir model yok, bunlar da kalite sunduğundan sorun olmayacak modeller.
maalesef bulamadım ve onun yerine orada çalışan crucial e100 480gb önerdi onu aldım. İyi mi bilginiz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,629
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri