Laptopuma m2 ssd onerisi yapabilir misiniz?

fiyati 1800 civarlardaydi magazada. baska yerlerde daha ucuz oldugunu biliyorum ancak kargo beklemek istemedim
Ürün kaliteli aslında ancak markanın belirttiği bazı değerler olması gerekenin altında. Ürünün bileşenlerine göre düşünülürse yıllar boyu kullanılabilir.

Ürün kaliteli aslında ancak markanın belirttiği bazı değerler olması gerekenin altında. Ürünün bileşenlerine göre düşünülürse yıllar boyu kullanılabilir.
biraz altinda olsun benim icin sorun olmaz. kaliteli demis olmaniz icimi rahatlatti cok tesekkur ederim. umarim servise yollayacagim samsung 970 evo plus'tan da iyi bir sonuc cikar 2 adet ssd'im olmus olur. ilerde illaki isime yarar

Laptop için Kioxia g2 ve Samsung 970 evo plus alınmaz. 2 si de kronik ısınma sorunu var. Kağıt üzerinde iyi ama kullanımda üzer. 2 sini de kullandım. Laptop için önermiyorum.

Laptop için Kioxia g2 ve Samsung 970 evo plus alınmaz. 2 si de kronik ısınma sorunu var. Kağıt üzerinde iyi ama kullanımda üzer. 2 sini de kullandım. Laptop için önermiyorum.
peki benim almis oldugum crucial e100 nasil laptop icin daha mi iyi? zaten laptopumda 1 adet m2 yuvasi var yani 970 evo plus gelse de onu laptopumda kullanmicam. masaustu sistem dizme ihtimalim var kullanirsam orada kullanirim

peki benim almis oldugum crucial e100 nasil laptop icin daha mi iyi? zaten laptopumda 1 adet m2 yuvasi var yani 970 evo plus gelse de onu laptopumda kullanmicam. masaustu sistem dizme ihtimalim var kullanirsam orada kullanirim
Parasina göre bakican. 2. sinif ssd. Ucuza aldıysan iyidir. Tavsiyem oyun günlük kullanım için ucuz model alman. Dram falan abartılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,623
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri