Neler Yeni

Laptopuma şekerli içecek döküldü

AcangeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Atalay
Klavyenin sol tarafına birazcık içecek döktüm. Şuanlık 2 3 tuşun yapışkanlığı dışında herhangi bir sorun gözükmüyor, ilerleyen zamanlarda içindeki parçaların oksitlenme durumu var mıdır daha önce bu durumu yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim sizce ne yapmalıyım servise göndermem şart mı?
Laptopun markası: Monster

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
ben de de dökülmüştü bence temizlettirmelisin hem yapışkanlık hissi veriyor hem de bazen tuşlar basmayabiliyor

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mert YÜKSEL
Garantisi devam ediyorsa servise göndermen en sağlıklısı olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer Burak Bağdiken
Klavyenin sol tarafına birazcık içecek döktüm. Şuanlık 2 3 tuşun yapışkanlığı dışında herhangi bir sorun gözükmüyor, ilerleyen zamanlarda içindeki parçaların oksitlenme durumu var mıdır daha önce bu durumu yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim sizce ne yapmalıyım servise göndermem şart mı?
hocam benim casper da oldu şekerli çay döküldü bilgisayar rahmetli oldu açılmıyordu temizledikten sonra açılmaya başladı bilgisayar gidip temizlet hemen yoksa sorun çıkarır

2mApoo

80+ Silver
Aga benim dökülmüştü ve zamanla klavyesinin metal kısımları oksitlenmiş inceden.
Bazı tuşlarım çalışmıyor elini çabuk tut knk gidip temizlet - kurut fln

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Selim
Oksitlenme yapar, temizlettir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri