Laptopuma ssd ve ram takabilir miyim?

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,865

HP Notebook - 15-da2199nia bu laptopa sahibim ama ram ve ssd slotunun olup olmadığını bilmiyorum nerden öğrenebilirim

İçini açıp bakabilirsin kendin

Ben o kadar yapamam ki kapağı fulden açmak gerekiyor
Eğer öğrenmek istiyorsan kapağı açman gerekiyor.Muhtemelen satıcının kendi sitesinde bile yazmıyordur kaç tane ram yuvası olduğu.Kapağı aç,içindekilere dokunma o zaman şimdilik.Kapağı açmak için vida sökmek yeterli oluyor sanırım.Kapağı açmak bildiğim kadarıyla herhangi bir zarar vermiyor ancak garantiye bir zararı var mıdır bilemem.

Eğer öğrenmek istiyorsan kapağı açman gerekiyor.Muhtemelen satıcının kendi sitesinde bile yazmıyordur kaç tane ram yuvası olduğu.Kapağı aç,içindekilere dokunma o zaman şimdilik.Kapağı açmak için vida sökmek yeterli oluyor sanırım.Kapağı açmak bildiğim kadarıyla herhangi bir zarar vermiyor ancak garantiye bir zararı var mıdır bilemem.
zaten garanti yok yurtdışı cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2020-12-10 184541.pngEkran görüntüsü 2020-12-10 184550.png m2 takabiliyor muyum?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle m2 takabiliyor muyum?
PCI E ve m.2 dediğine göre muhtemelen evet.Biraz daha araştır bakalım belki orda yazıyordur ram yuvası.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle m2 takabiliyor muyum?
Şimdi fark ettim ordaki memory slots bölümünü görmüşsündür zaten.2 yazıyor ama hangileri dolu olduğu yazmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,867
Üyeler
188,842
Son üye
071942
Geri