Neler Yeni

Laptopumda gereksiz alan kullanıyor

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
485 GB olması lazım laptopun 278 GB kalmis 110 GB Forza 4 desek bi kac tane de program var capcut , canva , photoshop gibi bunlar 95 GB boyutunda olması imkansız gösterge mi yanlış acaba?

Shourd

80+ Gold
değildir tem gibi dosyaları temizle gider zaten bi kaç gb ve windowsda depolama yöneticisnde geçici dosyalar var temizle onları 10 15 gb açılır

she||nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
buğra
"windows + R" tuşlarına basın açılan pencereye " %temp% " yazın (tırnaklar hariç) açılan penceredeki dosyaları silin eğer yakın zamanda silinmemiş ve 3,4 yıllık bir bilgisayar ise kayıp alanınızın küçük bir kısmını size iade eder

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"windows + R" tuşlarına basın açılan pencereye " %temp% " yazın (tırnaklar hariç) açılan penceredeki dosyaları silin eğer yakın zamanda silinmemiş ve 3,4 yıllık bir bilgisayar ise kayıp alanınızın küçük bir kısmını size iade eder
Bilgisayar yeni sayilir 1-2 ay oldu yarın deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

değildir tem gibi dosyaları temizle gider zaten bi kaç gb ve windowsda depolama yöneticisnde geçici dosyalar var temizle onları 10 15 gb açılır
Tamamdır tesekkur ederim

Shourd

80+ Gold

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sildim o kadarda şey yoktu da yine aynı bur
Ekran görüntüsü 2024-01-22 101403.png
şeyden dolayı olabilir mi forza 4'ü C diskinden E diskine atmıştım bu fotoğraftaki C diski

sildim o kadarda şey yoktu da yine aynı bur
Ekran görüntüsü 2024-01-22 101403.png
şeyden dolayı olabilir mi forza 4'ü C diskinden E diskine atmıştım bu fotoğraftaki C diski
şu fotoğraftaki yer 101 GB kaplıyomuş
birde windows 11'den geçtim belki bunlada alakalı olabilir mi?

she||nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
buğra
sildim o kadarda şey yoktu da yine aynı burAlıntıyı görüntüleşeyden dolayı olabilir mi forza 4'ü C diskinden E diskine atmıştım bu fotoğraftaki C diski

şu fotoğraftaki yer 101 GB kaplıyomuş
birde windows 11'den geçtim belki bunlada alakalı olabilir mi

bunun dışında başka yardımım dokunamaz ama belki başka artık dosyalar ve ssd ömrünün azalmışlığından kaynaklanıyor olabilir gerçi bilgisayarınız 2 aylıktı heralde o yüzden sanmam kusura bakma yardım edemicem sanırım .(

bunun dışında başka yardımım dokunamaz ama belki başka artık dosyalar ve ssd ömrünün azalmışlığından kaynaklanıyor olabilir gerçi bilgisayarınız 2 aylıktı heralde o yüzden sanmam kusura bakma yardım edemicem sanırım .(

Top Bottom