Neler Yeni

Laptopumda honeywall ptm almak istiyorum hangi boyutta ve nereden almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
hasan
Sırf bu pump out sorunundan dolayı en az 8 9 macun deneyen biri olarak laptop için macundan uzak dur git ptm7950 al

Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Hüseyin

Farex

80+ Silver
Tamam sakin kral
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuya hala bir cevap alamadım ! Bazi kişiler diyorki ekran kartinda daha kötü oluyormuş doğrumudur ona göre ekran kartına baska marka macun alacam
Kardeşim yani çocuk yanlış bilgi verip duruyor nasıl sakin kalayım. Ayrıca bana göre termal pad kullanılması aşırı mantıklı değil sebebi macun kadar etkili değil.

Sırf bu pump out sorunundan dolayı en az 8 9 macun deneyen biri olarak laptop için macundan uzak dur git ptm7950 al
thermal grizzly kyraout, Kryonaut Extreme, Noctua NT-H1 ve Arctic Silver 5 kulllandım ve çok iiy performansları var pompout sorunu asla yaşamadım ve bende senin igbi 15-20 tane macun denedim cinden bile getirttirdim yok yani bu 3 macun dışında laptoba sürülmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
hasan
Kardeşim yani çocuk yanlış bilgi verip duruyor nasıl sakin kalayım. Ayrıca bana göre termal pad kullanılması aşırı mantıklı değil sebebi macun kadar etkili değil.

thermal grizzly kyraout, Kryonaut Extreme, Noctua NT-H1 ve Arctic Silver 5 kulllandım ve çok iiy performansları var pompout sorunu asla yaşamadım ve bende senin igbi 15-20 tane macun denedim cinden bile getirttirdim yok yani bu 3 macun dışında laptoba sürülmez.
Bahsettiğin macunlardan üç tanesini ben de denedim. Performans olarak çok iyiler ama devamlılık konusunda baya sorunlu. Performans ve devamlılık olarak ptm7950den daha iyi bir seçenek yok

Farex

80+ Silver
Bahsettiğin macunlardan üç tanesini ben de denedim. Performans olarak çok iyiler ama devamlılık konusunda baya sorunlu. Performans ve devamlılık olarak ptm7950den daha iyi bir seçenek yok
Soğutma perofrmans için benim cihazlarıma olmaz belki i5-13450hx olana olur ama diğer cihazlarım i9-13. nesil işlemci var ve o termal pad dayanmaz yetmez bunu biliyorum macunlarda en az 6 ay en fazla 1 sene gidiyor yoğun kulllanım yaptığım için ve ideal.

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Aslak
Beni dinle bunu al pişman olmazsın. Laptopa macun sürülmez.

Bu arada boyut olarak 31x50 yeterli 3-4 sefer maks götürür
Ebuy7 den almayi düşünüyor 40x80x0.2mm bu ali de sahte falan diyenler var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,860
Üyeler
166,637
Son üye
tedarikci