Kanivi
80+ Bronze
Dahası
Laptopum bu videodaki ile birebir aynı bu kişi csde 200fps civarı alırken ben 80-90ı zorluyorum bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.
prize takıncada çok değişmediki 130 falan oldu ayrıca işlemcimin dahili grafik birimi yok sadece 4060sürücülerinizi yüklediniz mi ve güncel mi, çalışan grafik işlemcisi 4060 mı radeon graphic mi, prize takılı kullanıyor musunuz ?
güç seçenekleri nihai performans dapil ayarlarından yüksek performansı açın enerji tasarrufu açıksa da kesinlikle kapatın
sürücüler hakkında pekbir bilgim yok aslında laptop çarşamba gübü elime ulaştı windowsu yükledim kendisi otomatik yapıyor diye biliyorumsürücülerinizi yüklediniz mi ve güncel mi, çalışan grafik işlemcisi 4060 mı radeon graphic mi, prize takılı kullanıyor musunuz ?
aygıt yöneticisinden ekran kartınızı bulup güncelleştirin hocamprize takıncada çok değişmediki 130 falan oldu ayrıca işlemcimin dahili grafik birimi yok sadece 4060
Mesaj otomatik birleştirildi:
güç seçenekleri nihai performans da
Mesaj otomatik birleştirildi:
sürücüler hakkında pekbir bilgim yok aslında laptop çarşamba gübü elime ulaştı windowsu yükledim kendisi otomatik yapıyor diye biliyorum