Yardım Laptopumdan istediğim verimi alamıyorum yardım edermisiniz?

Makinacry

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Laptopum bu videodaki ile birebir aynı bu kişi csde 200fps civarı alırken ben 80-90ı zorluyorum bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.

sürücülerinizi yüklediniz mi ve güncel mi, çalışan grafik işlemcisi 4060 mı radeon graphic mi, prize takılı kullanıyor musunuz ?

pil ayarlarından yüksek performansı açın enerji tasarrufu açıksa da kesinlikle kapatın

sürücülerinizi yüklediniz mi ve güncel mi, çalışan grafik işlemcisi 4060 mı radeon graphic mi, prize takılı kullanıyor musunuz ?
prize takıncada çok değişmediki 130 falan oldu ayrıca işlemcimin dahili grafik birimi yok sadece 4060
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pil ayarlarından yüksek performansı açın enerji tasarrufu açıksa da kesinlikle kapatın
güç seçenekleri nihai performans da

sürücüler hakkında pekbir bilgim yok aslında laptop çarşamba gübü elime ulaştı windowsu yükledim kendisi otomatik yapıyor diye biliyorum

prize takıncada çok değişmediki 130 falan oldu ayrıca işlemcimin dahili grafik birimi yok sadece 4060

güç seçenekleri nihai performans da

sürücüler hakkında pekbir bilgim yok aslında laptop çarşamba gübü elime ulaştı windowsu yükledim kendisi otomatik yapıyor diye biliyorum
aygıt yöneticisinden ekran kartınızı bulup güncelleştirin hocam

aygıt yöneticisinden ekran kartınızı bulup güncelleştirin hocam
oda güncel

ekran kartının watt değerleri 45i geçmiyor

Son düzenleme:
laptopun termal bakım zamanı gelmiş olabilir bi termal mqcun ve fan temizliği yapın bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,470
Üyeler
183,840
Son üye
ByÇekmekes
Geri