Hava alan yerleri (Izgaraları) Boyamamaya dikkat et sonra çok yüksek sıcaklık değerleri alırsın.Laptop'umu boyayacağım ama nasıl yaparım hiçbir fikrim yok. Boya işleriyle uğraşan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim. Kaç numara zımpara, hangi marka boyalar gibi şimdiden teşekkürler.![]()
Yoo zaten alt kasayı boyamayacağım sadece ekranın olduğu kısımı boyayacağım hocamHava alan yerleri (Izgaraları) Boyamamaya dikkat et sonra çok yüksek sıcaklık değerleri alırsın.
Hocam biraz bekleteceğim şimdi tabletle yazıyorum kameram çok kötüFotoğrafını atsan,plastik mi değil mi yazsan,
Ona göre zımpara önersek .
Güzel bantlama yapıp tek kat olacak şekilde sprey boya atabilirsin.Yoo zaten alt kasayı boyamayacağım sadece ekranın olduğu kısımı boyayacağım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam biraz bekleteceğim şimdi tabletle yazıyorum kameram çok kötü
Güzel bantlama yapıp tek kat olacak şekilde sprey boya atabilirsin.
Yüzeydeki çizilme oranına göre zımpara tercih etmelisin. 850 den aşaşına düşme.
1000-1500 gibi ince zımaparalar yüzeyi pürüzsüz hale getirir.
Plastiğe zımpara yapmak doğru olur mu bilmiyorum.
Bence direk boya geç.
Hocam biraz çizik var o yüzden zımpara yapayım mı dedim.Güzel bantlama yapıp tek kat olacak şekilde sprey boya atabilirsin.
Yüzeydeki çizilme oranına göre zımpara tercih etmelisin. 850 den aşaşına düşme.
1000-1500 gibi ince zımaparalar yüzeyi pürüzsüz hale getirir.
Plastiğe zımpara yapmak doğru olur mu bilmiyorum.
Bence direk boya geç.
Hiç gerek yok kalın bir çizik değilse. Neden boyamak istiyorsunuz. ?Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam biraz çizik var o yüzden zımpara yapayım mı dedim.
Çok fazla çiziklikler oluşuyor bir de birazcık modifikasyon istedimHiç gerek yok kalın bir çizik değilse. Neden boyamak istiyorsunuz. ?
Hemde boyanın iyi tutunmasını istiyorumHiç gerek yok kalın bir çizik değilse. Neden boyamak istiyorsunuz. ?
Önce Yüzeyi iyice temizleyin tinerle filan silin. Sonra bantlama yapın.kağıt bant ileÇok fazla çiziklikler oluşuyor bir de birazcık modifikasyon istedim